diumenge, 27 d’abril de 2014

CUBS DE COCO BICOLORS

La Renata del programa "La Vida en dolç"  va preparar l'altre dia uns cubs de coco moníssims i boníssims...que em van robar el cor...En fi, que en la primera oportunitat que se'm va presentar, els vaig preparar... I mireu quin goig que feien...i van tenir molt èxit perquè va resultar que, al dinar en el que els vam portar, hi havia un grup nombrós d'amants del coco!!! Ah! i se m'oblidava, és una recepta per la que necessiteu pocs ingredients i cap cocció...així que és perfecta per preparar amb els petits de la casa!


INGREDIENTS (per uns 18 cubs)
200 grams de llet condensada
250 grams de sucre llustre
200 grams de coco ratllat
1 ampolleta de colorant vermell líquid

Aquí teniu tot els ingredients necessaris per aquesta recepta!
PREPARACIÓ
Barregem el sucre llustre amb la llet condensada. Jo ho fet amb el batedor elèctric equipat amb l'accessori pala, però a mà, amb un batedor, també queda perfecte!



Tot seguit, quan ja tinguem una barreja amb textura cremosa, afegim el coco ratllat, i remenem fins obtenir una pasta homogènia.


Folrem un motlle d'alumini amb una mica de paper de forn.


I hi aboquem la meitat de la pasta obtinguda.


La premem i l'aplanem.



A la meitat restant hi afegim el colorant vermell. És el típic líquid, de la marca Vahiné, que trobem als supermercats.




Barregem bé fins aconseguir que tota la pasta tingui el mateix color.


Aboquem la massa rosa sobre la blanca.


Premem i aplanem també aquesta capa.


Deixem reposar en un lloc fresc durant un parell d'hores.


Un cop veieu que ha endurit una mica, desemmotlleu...


...i talleu a cubs. Un cop tallat, aplaneu sobre una superfície llisa les cares, i ja els teniu llestos per servir, de postres o amb el cafè.


Mireu, així apilonadets, quin esclat de color!



I també són d'allò més saborosos...



Gràcies Renata...i que vagi de gust!

19 comentaris:

  1. El meu fill Pavel és un fan incondicional del coco, aquests pastissets l'encantaran. I, a més, segur que se'ls voldrà fer ell, perquè li encanta posar-se a la cuina. Et copio la idea. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu Chus...això que no s'hagin de coure els fa encara més apropiats per ser preparats pels més joves de la casa! I que puguin ser ben acolorits també! Petons!

      Elimina
  2. Uns pastissets súper originals i a més facilíssims!!! a casa el coco ens encanta, així que ben aviat els posarem a la pràctica, ja demanaré ajuda a la neboda que embrutar-se les mans a la cuina li va moltíssim! un petó!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I sense forn...els poden fer els nens de principi a fi! Petons!

      Elimina
  3. que rico!!!, tengo que probar….. para los chicos... besos

    ResponElimina
  4. òndia, sí que són fàcils de fer, sí!! jo sóc una altra d'aquestes fans incondicionals del coco!! Queden apuntats, aquests cubs!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El coco és deliciós, i, a més, en aquest format...divertidíssim!!! Petons!

      Elimina
  5. Sembla que hagi de ser més difícil, queden molt vistosos i segur que bons! bona setmana

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Que monos que són! Te'ls compro! jajaja A veure quan tinc temps de fer-los, perquè fer-los els faig segur, a mi també m'han robat el cor Mònica!
    Vaig a posar al meu bloc un enllaç del teu per no perdre'm cap de les teves aportacions, una abraçada maca!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Pilar!!! Jo també visito el teu bloc i et segueixo de prop! Sempre aprenc un piló de coses! Petons!

      Elimina
  8. Absolutament alegres i enlluernadors! I a més de coco! Una recepta que haurem de posar a la llista de "pendents"!
    Petons guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Dolors...als nens també se'ls conquista per la vista! Petons!

      Elimina
  9. Que ricura da gusto de verlos guapa.Besoss y buenas tarde.

    ResponElimina
  10. Aquests caramelets són la bomba Mònica! Quines ganes de menjar-me un parell que m'han vingut!
    Em sembla molt bona idea, no m'estranya que la reproduisis!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Renata sempre és font d'inspiració! Petons Víctor!

      Elimina