diumenge, 25 de maig del 2014

COCA REIXADA DE TOFFEE CRUIXENT

Estic de baixa...bé, no ben bé perquè demà haig d'anar a treballar si o si perquè tinc un munt de feina...però estic una mica fotuda...ahir a la nit em va despertar un mal d'esquena horrorós...i encara no m'ha marxat...semblo un robot caminant per la casa ben encarcarada, procurant no fer cap moviment brusc que em faci emetre una fortíssima exclamació de dolor!!! En fi...com que fa anys que pateixo d'aquesta mena d'atacs de dolor-contractures, ja hi estic acostumada...però es fan d'allò més feixucs! La cura: escalfor i descans...i aquesta és la raó física per la que, tot i ser diumenge, dia de precepte i de dolços, només m'he vist en cor de preparar una coca enreixada de pasta de full, amb un crema de toffee que vaig trobar al LIDL. Amb tot, la veritat és que, per l'ínfim esforç esmerçat, he obtingut un gran resultat! A veure què us sembla!

INGREDIENTS
Una placa de pasta de full
Un pot de crema de toffee
Dues o tres cullerades de galetes speculóos trinxades
ou per pintar

Aquesta és la crema de toffe que he fet servir...boníssima!

PREPARACIÓ
Estirem la placa de pasta de full.


Dividim la placa en dos parts transversalment.


Agafem una de les dues meitats i hi fem talls, d'un costat i de l'altre.



L'altra meitat, la no tallada, la untem amb la crema de toffee.


Per sobre, hi repartim unes engrunes de galeta speculóos.



Pinteu amb ou batut la pasta de full al voltant de la crema de toffee.


Tapeu la part de la crema amb la placa tallada.


Remateu els marges amb l'ajuda d'una forquilla.


Pinteu tota la coca, generosament, amb ou batut.


Enforneu a 190º-200º graus, amb opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 20-25 minuts. Quan estigui ben crescuda i daurada, desenforneu i deixeu refredar....


...i a tallar i a menjar!



Que vagi de gust!

9 comentaris:

  1. Amb la combinació d'ingredients que duu, ha d'estar impressionant. A més en un farcit que no està vist, oi??? Molt bona idea.

    Que passis una bona setmana!

    *Pilar*

    ResponElimina
  2. Jo també la vaig comprar!! I encara no he encetat el pot de Toffee....
    Ja sé què faré amb ella!!!
    Cuida't molt i millora't, Mònica!!!Petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. Cuidat, que no hi ha res que s'esperi tant com la feina!!
    De vegades les coses improvisades donen molt bon resultat.

    ResponElimina
  4. Hayyy que tal estás guapa de la espalda, mantente tranquilita, ya se que no paras. y seguro que estaba deliciosa esta coca de toffee.Que te recuperes.Besossssss

    ResponElimina
  5. Ostres!!! Deunidó!! No sé pas d on treus les forces. Millora t!!!
    Amb aquesta cremeta i i les engrinetes de galeta ha de ser una delícia!!!
    Petonets

    ResponElimina
  6. M'encanten aquests pastissos que es poden "improvisar" amb el que es té a la nevera i queden tan i tan vistosos i bons. Visca la pasta de full!
    Marta

    ResponElimina
  7. No puc estar més d'acord amb la Marta, visca la pasta de full!!! a la meva nevera no falta mai. Una passada de pastís, ja l'havia vist al facebook i em va deixar salivant... Cuida't i millora't Mònica, la salut és el més important, la resta pot esperar. Una abraçada maca!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  8. Quina idea, amb toffee i molletes d'especuloos, sensacional. Cuida aquesta esquena, Mònica, aquests episodis de dolor són molt molestos. Petons.

    ResponElimina
  9. A mi m' encanta fer cosetes amb pasta de full. Aquesta reixada t'ha quedat molt bé. Espero que et recuperis bén aviat. Una abraçada

    ResponElimina