dimecres, 2 de juliol de 2014

GALETES DE CACAUET I M&M

Tenia moltes ganes de menjar galetes casolanes, i un parell de restes d'ingredients peculiars...per un costat un quart de pot de mantega de cacauet amb trossets de cacauet, i per l'altre mitja bossa de M&M...o sigui que m'he posat a mirar llibres i revistes fins que he trobat la recepta de galetes de mantega de cacauet de la Bea Roque, i en un tres i no res he decidit "tunejar-la" i donar-li un pelet de color!!! A veure què us sembla!


INGREDIENTS (Per a 12 galetes grosses)
60 grams de mantega fosa
160 grams de mantega de cacauet amb trossets de cacauet
60 grams de sucre moreno
60 grams de sucre blanc
1 ou petit
1 culleradeta de pasta de vainilla bourbon
1/4 culleradeta de llevat químic tipus Royal
1/4 culleradeta bicarbonat
1/2 paquet de M&M lleugerament triturats

Aquesta és la peanut butter crunchy (amb trossets de cacauet) que he
fet servir...la trobo al LIDL i està molt bona!

PREPARACIÓ
En el bol del batedor elèctric aboquem la mantega fosa, els sucres, l'ou i la vainilla...


...i batem fins obtenir una massa similar a aquesta.


Llavors hi afegim la farina, prèviament barrejada amb el llevat i el bicarbonat, i tamisada.


Barregem el just per incorporar la farina.


És l'hora d'afegir els M&M farcits de xocolata (no de cacauet), què previament he mig triturat amb l'ajuda d'un corró.



Amb l'ajuda d'una cullera de gelat, fem boles de massa que col·loquem en una safata, folrada de paper de forn. Separeu-les perquè creixen en coure's.


Abans d'enfornar les aplaneu una mica amb el palmell de la mà.



Ja només queda enfornar, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 15 minuts.


Quan traureu del forn encara estaran tovetes. Heu de deixar refredar, millor damunt una reixeta.


I passada una estona, que se us farà eterna, ja podeu degustar-les!




Són hipermegabones!


Que vagi de gust!

14 comentaris:

  1. Quina idea més bona!!! Segur que les faig un dia d'aquestos!!! MMMMM!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les galetes, i especialment les casolanes, són addictives! Mira de fer-ne un bon gruix perquè volen! Petons!

      Elimina
  2. Nyam, que bones!! A casa segur que volarien!! Ja em puc imaginar la oloreta de tota la casa després d'enfornar-les!

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una olor deliciosa...la llàstima és que atrau als llaminers de la casa, només començar, i és missió impossible aconseguir que les galetes es refredin sense que algú se les cruspeixi! Petons!

      Elimina
  3. Aquestes galetes haurien d'estar prohibides! Tenen un aspecte taaaan temptador, han d'estar de vici! Ja vaig veure aquesta crema de cacauet al Lidl i no la vaig agafar, a veure si encara la trobo! Un petó Mònica.

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Trobo que és molt interessant la textura cruixen! Em sembla que en tenen periódicament...es tracta de fer expedicions de tant en tant a la cova dolça del LIDL! PEtons!

      Elimina
  4. Quin pecat de galetes!! Segur que són delicioses!!
    Se'm fa la boca aigua!
    Petons

    ResponElimina
  5. Tens una sorpresa al meu blog...espero que t'agradi!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Núria! Ets un encant i sempre fa moooolta il·lusió "sorpreses" com aquesta! Petonarros!

      Elimina
  6. Ostres quina pinta que fan!!! Ara me'n menjaria unes quantes!

    ResponElimina
  7. Quines galetes tan divertides a mes de bones...genials a qualsevol hora ....m'encantennnnn.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això de posar color a les galetes sempre m'ha agradat...Si són bones i vistoses, que més es pot demanar! Petons Mamilu!

      Elimina