INGREDIENTS (Per 4-5 smoothies)
6 préssecs d'aigua (més mig per decorar)
500 ml de suc de préssec ben fred (jo he comprat el minute maid que és prou bo)
1 iogurt grec
250 ml de nata per muntar
2 culleradetes de pasta de préssec concentrada
xocolata taronja per decorar
PREPARACIÓ
El dia abans, peleu i talleu a trossets molt petits els préssecs, i poseu-ho a congelar.
L'endemà, traieu el préssec del congelador una estona abans de fer-lo servir, per poder-lo desengrunar.
És l'hora que traieu de la nevera el suc de préssec, que ha de ser ben fred també.
En el got del batedor de peu, poseu el suc de préssec i el préssec congelat...
Afegiu el iogurt grec...
..i bateu, a velocitat alta, durants uns 2 minuts.
Quan tingueu un puré ben suau, repartiu en gots.
Paral·lelament, munteu la nata, a la que afegireu, abans de la darrera embranzida muntadora, el parell de culleradetes de pasta de préssec concentrat. Jo no hi he posat sucre perquè ja en porta el suc de pot.
Decoreu el capdamunt de cada got, amb una bola de nata de préssec (que aconseguireu fer amb una cullera de gelat).
Ja només us queda afegir una canya gruixudeta, un trosset de préssec natural per decorar, i una xocolatina taronja per donar el toc de color al "top" del got!
Us quedarà un got de smoothie, digne de presentar al més exigent dels comensals! I extraordinàriament bo i refrescant!
Que vagi de gust!
Un refresc extraordinari, besos
ResponEliminaMoltes gràcies...la veritat és que va agradar molt! PEtons!
EliminaPersonalment, sense congelar potser m'agradaria més. Es podria fer, oi? Ara, té una pinta tremenda, eh?
ResponEliminaSi, i tant, però així, no es nota el gel, però li dóna molta frescor! Petons!
EliminaBoníssim refrescant i ben sa! Una recepta ben estiuenca Mònica, un petó!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Gràcies Pilar...es tracta de combatre la calor, encara que aquest any no sigui gaire sufocant! Petons!
EliminaApuntat!
ResponEliminaSegur que t'agrada Marina! Petons!
EliminaOoooh, quina idea tan genial, Mònica! Aquesta nata de préssec ha de ser la cirereta que acaba un batut deliciós. Ja només ens falta que el temps acompanyi una mica..... Petons.
ResponEliminaAixò de donar gust a la nata és una idea genial...l'enriqueix i la "versatilitza" -aquesta paraula segur que no existeix, però tu ja m'entens- moltíssim! Petons!
EliminaUn bon refresc per a la calor i molt saludable!
ResponEliminaM'agrada molt com l'has presentat!
Petons
Trobar diferents maneres de presentar les postres també és una feinada, però divertidíssima...casa meva sembla la maleta d'un viatjant de mostres d'estris i utensilis de cuina! Petons!
Elimina