dilluns, 18 d’agost del 2014

BATUT DE FRUITES VERMELLES

Si demà voleu sorprendre als de casa amb alguna cosa dolça però no teniu ganes d'obrir forn, ni esperar temps de llevat, ni ocupar més de cinc minuts d'aquests fantàstics dies d'estiu, us proposo un batut deliciós de fruites vermelles...Ja n'havia publicat un amb les fruites congelades, nata i sucre (podeu recuperar-lo aquí), però el d'avui és una versió força diferent, amb fruites fresques i gelat de vainilla...i s'ha de dir que també va rebre una aprovació unànime....mireu la cara de satisfacció de la Dinke mentre en degustava un bon got!!! 


INGREDIENTS (Per a 4 batuts)
4 tasses de fruites vermelles (jo vaig fer servir gerds, móres i maduixes, totes fresques)
4 boles generoses de gelat
4-5 tasses de llet ben freda (depenent de si el volem més o menys consistent)

PREPARACIÓ
Renteu i escorreu bé les fruites vermelles.


Després de treure totes les cuetes, dipositeu-les al got del batedor de peu (reserveu algunes fruites, incloses unes maduixes amb cua, per decorar).


Afegiu el gelat...


...i la llet, que haurà de ser ben, ben freda!


Bateu durant uns 3 o 4 minuts a velocitat alta (penseu que ha de quedat ben triturat...i la móra és una mica granelluda).


Disposeu immediatament en gots alts, i decoreu amb les fruites reservades...Només quedarà afegir una canya...i a xarrupar!!!



La Dinke s'hi va posar immediatament...


...i no va deixar ni els ornaments!!!


Que vagi de gust!

6 comentaris:

  1. Como lo disfruta huuuu no es para menos.Gracias y un beso.

    ResponElimina
  2. Que booo!!! Com m'agraden els fruits vermells i si és per fer un batut com aquest, ben fresquet i sa, encara més! Sí que ha d'anar molt bé per sorprendre als convidats, sense tenir d'encendre el forn ni passar molta estona a la cuina :)

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A l'estiu, els batuts són una de les millors opcions! Petons!

      Elimina
  3. Aquesta batedora ja està més que amortizada!!! i quin batut més bo, de fruites vermelles ha d'estar boníssim i a més antioxidant a tope!! un petó!

    ResponElimina