dimarts, 23 de setembre del 2014

NUTELLA COOKIES

Direu que aquesta setmana a casa ens hem alimentat de nutella, o que la marca m'ha enviat un lot o em té o sou...res més lluny de la realitat...però resulta que aquestes galetes les vaig fer un dia d'aquest estiu, per berenar les peques (especialment la gran que tornava de colònies), i em van quedar sense publicar...així que avui que no tinc ganes de posar-me a la cuina, perquè no m'he trobat massa bé, i estic estassada descansant, m'he decidit a compartir-la. És una recepta del gran llibre de la Bea Roque "El Rincón de Bea". Queden unes galetes molt bones...l'únic és que heu de vigilar amb la cocció. Jo vaig provar de fer-les poc cuites, que quedessin "xicloses" com diu la Bea, i la segona fornada la vaig deixar torrar una mica més, i van quedar més cruixents. Provades ambdues opcions, em quedo amb les menys cuites...En fi...la conclusió d'aquesta recepta és que la nutella no té límits a la rebosteria, i amb ella es poden fer mil i una delícies!!!


INGREDIENTS (per unes 20 galetes)
1 ou gros
100 grams de sucre
140 grams de farina
250 grams de nutella

PREPARACIÓ
Hem de començar batent l'ou i el sucre.


Un cop obtinguda una barreja blanquinosa i cremosa, afegim la farina i barregem (jo he fet servir l'accessori pala de la KA).


Ha de quedar una massa més o menys d'aquesta textura.


És l'hora d'afegir-hi la nutella i remenar, altre cop amb l'accessori pala de la KA, fins que quedi ben incorporada.


I ja tenim la massa enllestida!


En feu boles, i les disposeu sobre una safata de forn folrada de paper.


Amb el cul d'un got llis, les ben aixafeu. Com més primes, més fàcil és que us quedin cruixents.



Només us quedarà posar-les al forn, amb opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), a 170 graus, durant uns 8-9 minuts. Un cop cuites, les deixeu refredar sobre una reixa....


I a menjar...


Si hi ha canalla per casa...jo en guardaria la capsa ben amagada...si voleu que arribin al vespre!!!


Que vagi de gust!

8 comentaris:

  1. Hum...vou fazer esta com uma cara ótima!!

    ResponElimina
  2. Quin perill que té la Nutella! Aquest dissabte en vaig comprar un pot de mig quilo (a casa desapareix ràpidament i misteriosa) i una part la dedicaré a provar aquestes galetes, que em semblen irresistibles. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres... jo en vaig trobar un de 825 grams d'oferta...i està amagat perquè ja en queda la meitat!!! En només tres dies!!! Petons Chus!!!

      Elimina
  3. Palabra mágica...." Nutella". Solo saber que la llevan estas galletas ya salibo Mónica. Que ricas.

    Besines

    ResponElimina
  4. Ja les tinc apuntades a la meva llibreta de pendents! Les faré per l'aniversari de la meva fillola, que es torna boja amb la Nutella!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  5. Quina delícia que es pot fer amb només 4 ingredients... És massa!
    Marta

    ResponElimina