diumenge, 12 d’octubre del 2014

TROBADA BLOCAIRE A BENIFALLET...LA MEVA PRIMERA VEGADA!!!

A l'Olga Casanova, de La cuina de l'Olga, la segueixo i l'admiro des de fa temps, per bona cuinera i blocaire incansable i emprenedora...però des d'aquest cap de setmana, a més, l'admiro per ser una gran organitzadora d'esdeveniments, i la millor amfitriona del món mundial! Va organitzar una trobada a Benifallet, el poble del seu marit, a la que vaig convèncer en Marc per anar...Ha estat la meva primera trobada, i us ben asseguro que mai la podré oblidar. Han sigut esplèndides les activitats, magnífica la companyia, estimulants les noves coneixences, i excelses les menges degustades...en fi...que ja podeu tenir enveja perquè vam passar, com dirien les meves filles, el millor dissabte del món mundial!!! Aquí en teniu un petit recull gràfic!!! Mil gràcies Olga i Joan Salvador per fer-nos sentir com a casa!!!

CRÒNICA EN IMATGES DE LA MEVA PRIMERA TROBADA BLOCAIRE:

Ens vam trobar al Bar la Parada, a Cal Panxo, just a l'entrada de Benifallet. Havíem marxat molt d'hora de casa, però tenia tantes ganes d'arribar i conèixer a tothom, que el viatge no se'm va fer llarg!!!


Allà és on vam fer les presentacions... Hi van assistir, a més de La cuina de l'Olga i el que avui esteu llegint, els següents blocs que espero visiteu perquè són fantàstics: La cuina violeta, Pa de nous, La cuina de la Mussola, Gourmenderies, La cuina de tots natros, Retalls de cuina, No tot són postres, Cangrejo grande, M'agrada cuinar i La Glòria de les Galetes.


Tot seguit, mentre ens cruspíem uns dolços típics i deliciosos (cóc emborratxat i braç de gitano de crema)...


...ens van fer una presentació dels magnífics productes  de "La Masrojana", una empresa de terres tarragonines especialitzada en productes derivats de l'oliva...


Ens van regalar un lot molt complet...que ja estic pensant com fer servir...És el meu primer regal com a blocaire...o sigui que em va fer molta il·lusió!!! Mil gràcies!


Després, en Joan Salvador, el marit de l'Olga, ens va situar sobre el terreny. Ens va explicar on ens trobàvem i ens va fer cinc cèntims de la seva història més recent. Us asseguro que Benifallet és un poble ben interessant de visitar amb algú que t'expliqui els seus racons tan bé i amb tanta passió com en Joan Salvador!


La primera parada que vam fer va ser a l'emblemàtic forn La Campana...el primer de les Terres de l'Ebre que va comercialitzar els pastissets...senzillament deliciosos....La seva mestressa ens va explicar alguns dels seus secrets...i ens els va deixar degustar...Mmmmmm!!!!








Havent tornat a recuperar forces amb els pastissets...(com si haguéssim tingut temps de perdre-les després del cóc i el braç de gitano...), vam fer l'esperada visita per "lo poble" com diu l'Olga!!! Mireu quins indrets i quines vistes més precioses!


I per acabar d'arrodonir el matí...un recorregut amb llagut pel riu Ebre...esplèndid...vam arribar fins albirar el meravellós castell de Miravet!!!




I, sense temps d'avorrir-nos ni un minut...cap al Restaurant Pepo. Allà, després de la foto de família de rigor, va començar un dels més esplendorosos festins que he tingut el plaer de gaudir!!!


Els entrants...


Els primers....


El plat de carn...


Les postres...


I les delícies de desprès del cafè....


Què voleu que us digui...les fotografies no fan honor a aquests plats que combinàvem ingredients, gustos i textures de manera sublim... Aquí teniu el dos culpables que la diada fos tan inoblidable...el cuiner i l'Olga!!!


A més, per acabar d'arrodonir la jornada, l'Olga ens tenia un detallet preparat per cada un (dins hi havia informació sobre Benifallet i una capsa de pastissets del forn La Campana!!!)...


 I la Glòria de La Glòria de les Galetes, ens va regalar un detallet preciós...una galeta commemorativa i uns pastissets elaborats per ella, amb forma de ravioli!!! Una passada!!!


En fi...que millor impossible!!! I com us començava dient...una primera trobada blocaire que recordaré sempre més!!! 

20 comentaris:

  1. M'has fet emocionar, Mònica, de veritat!!! Em brillen els ulls mentre t'escric aquestes paraules!!! Una entrada genial i una crònica d'un dia que.....per mi, també serà inoblidable!! Desitjo trobar-nos ben aviat, amb tu i amb el Marc!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'he volguda fer només arribar a casa per no oblidar res...i l'he penjada tan ràpid que no he posat els enllaços a tots els blocs participants...ara ja ho he arreglat i des d'aquí es pot connectar a les les delícies de tots vosaltres!!! I no em cansaré de repetir-t'ho: mil gràcies a tu i a en Joan Salvador per fer possible aquesta gran diada!!! Petonarros!

      Elimina
  2. És que l'Olga és una crack... encara que ella digui que no!!!!
    Va ser un dia rodó... l'organització, el temps, el menjar... i sobretot la companyia ... És que els bloguers som el millor que hi ha!!!

    Encantada d'haver-vos conegut i ja esperant la propera.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Completament d'acord amb tu Glòria!!! Petonarros...Naltros també esperem la propera!!! Petons!

      Elimina
  3. Molt bona crònica Mònica!!! I unes fotos fantàstiques!

    ResponElimina
  4. Mi Monica!!!!..es hermoso acudir a las quedadas y poner rostros a las personas con las que compartes pasiones y gustos!!..veo que disfrutaste mucho..solo hay que ver lo linda que sales en la foto!!!
    Es tu primera quedada..pero seguro no será la única..esto engancha!! yo desde que empecé, ya no paro ;) mi familia está harta de miiiii :)
    miles de cariños preciosa...por cierto, tu nueva foto de perfil de FB...estás preciosaaaaaa!!!
    Muassssssss

    ResponElimina
    Respostes
    1. N'estic segura Juana que crea addicció!!! Com la xocolata! Petonarros!!!

      Elimina
  5. Una crònica molt entranyable! I és veritat, l'Olga i en Joan Salvador, els millor amfitrions!!

    ResponElimina
  6. Quina enveja, com m'hauria agradat anar-hi! Realment, no t'has deixat un detall, els que no hi vam ser ens en podem fer una idea ben clara de com vam gaudir d'aquesta trobada. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Chus...jo tinc ganes de conèixer-te...a veure si se n'organitza alguna per terres lleidatanes! Petons!

      Elimina
  7. Una altra que es mor d'enveja... a veure si a la propera hi ha sort i coindidim i ens coneixem. Ja veig que us ho vau passar d'allò més bé i que de gana no en vau passar, oi?? un petó!

    ResponElimina
  8. Sembla que va ser un dia rodó, que bé! En bona companyia :)
    Marta

    ResponElimina
  9. Ostres! Quina entrada mes bonuca i emotiva! Es nota que us ho vateu passar d'allò mes be! Felicitats per l'organitzadora i la cronista!

    ResponElimina
  10. Mònica ja no cal dir res més!!! Ho has dit tot tu!! Una abraçada forta i un blog nou (per mi) que he descobert!!!
    L'important es que vam disfrutar!!!
    Fins la propera!!!

    ResponElimina
  11. Quina pasajada tan fantastica que has fet per tot aquell fantàstic dia que varem pasar. I tens tota la raò amb lo que dius de la Olga. Va ser una anfitriona inmillorable i tot va ser millor imposible. Lligin el teu reportatge he tornat a reviure aquell fantastic día i aquella pasajada per el riu que va ser una delicia.
    Mil petons

    ResponElimina