La idea d'aquesta coca la vaig treure d'un bloc que us recomano visitar: "M'agrada cuinar".Això de barrejar coco i carbassa em va semblar una bona idea, i per acabar-la d'arrodonir, vaig decidir afegir-hi la xocolata negra, que, tan amb coco com amb carbassa, combina a la perfecció. Resultat: una coca deliciosa, que menjada tèbia, amb la xocolata encara no presa del tot, pot desembocar en desfici!!! A veure què us sembla!!!
150 de farina
50 grs. de coco
50 grs. de coco
1 sobre de llevat químic tipus Royal
1 pols de sal
3 ous
1 pols de sal
3 ous
150 de sucre
la pell d'una llimona ratllada
300 grs de puré de carbassa (prèviament cuita al forn)
100 grs. de mantega a temperatura ambient
1 tassa de gotes de xocolata negra
PREPARACIÓ
300 grs de puré de carbassa (prèviament cuita al forn)
100 grs. de mantega a temperatura ambient
1 tassa de gotes de xocolata negra
PREPARACIÓ
En un bol, barregem la farina, el coco, el llevat i la sal.
amb el batedor elèctric, equipat amb l'accessori globus, batem els ous amb el sucre, fins que blanquegin i doblin el seu volum. Llavors hi afegim la pela de llimona ratllada.
Llavors incorporem la barreja de farina i coco, poc a poc, i integrant-la, amb un batedor manual, i amb moviments de baix a dalt.
És el moment de barrejar el puré de carbassa (obtingut d'una carbassa cuita al forn), amb la mantega, que tindrem a temperatura ambient.
Heu vist que xulo el meu nou bol de la KA, transparent!!!! Així veig l'interior per tots costats!!!
Jo ho vaig fer amb l'accessori pala de la KA.
Tot seguit, barregem la carbassa amb la massa, barrejant el just, amb el batedor manual, i sempre de baix a dalt, perquè s'incorpori.
Només queda abocar en un motlle rodó, de 24 cm, prèviament ruixat amb spray antiadherent...
...i empolsinar molt generosament amb les gotes de xocolata negra.
Ja el podeu enfornar, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador) durant uns 25-30 minuts. Per saber si és cuita, podeu fer la prova del punxó: en punxar el centre i comprovar que el punxó surti net.
Deixeu refredar una mica al motlle, i després acabeu de temperar damunt una reixeta.
Ja us he dit que, un punt tèbia...és irresistible...
...cosa que provoca que minvi a velocitat supersònica!
Que vagi de gust!
Que delicia y un color precioso.Gracias y buenas noches guapa.
ResponEliminaLa carbassa dóna un color genial a les coques i bescuits!!! Petons!
EliminaBoníssima!!! L'he de provar!!! Visca la xocolata!!!
ResponEliminaVisca, visca!!!
EliminaHola novament: repassant prim la recepta he vist que hi parles d'un esprai antiadherent. On es pot comprar? De quina marca és? Gràcies de bestreta per les teues respostes.
ResponEliminaEl que ara faig servir és de la marca Dübör, però també n'he fet servir de Wilton. Jo el compro a botigues d'estris de cuina i rebosteria "creativa"!!! Va molt i molt bé! Petons Francesc!
EliminaDoncs em sembla deliciosa Mònica!! M'agrada molt la combinació d'ingredients, perquè realment junts han d'estar brutals!! I que esponjosa que t'ha quedat!! :P
ResponEliminaUna abraçada guapa!
Jo Cristina, m'estic convertint en addicte a un ingredient concret: la carbassa...la poso a tot arreu!!! Petons!
EliminaMolt bona proposta Mònica, i amb l'afegit de la xocolata encara més, jeje!!
ResponEliminaPetons!
La xocolata combina amb quasi tot!!! Petons Víctor!
EliminaHola!! Quina pinta! I si per què s'adhereixi poso oli o mantega dóna el mateix resultat?
ResponEliminaExactament el mateix...el tema spray és per qüestió pràctica!
Elimina