dilluns, 1 de desembre del 2014

APPLE BREAD INDIVIDUALS

Ja he estrenat els fantàstics motlles individuals que vaig comprar a la fira de rebosteria creativa el divendres...són tan xulos...i ma germana me'n va portar més de diferents colors. La recepta triada per tan elegant embolcall ha sigut una inspirada ens uns pastissets de plàtan que va fer l'Alma Obregón l'altre dia...ua mica com homenatge d'haver-la conegut en persona aquest cap de setmana...però com que jo no tenia ni nous ni plàtans madurs a mà...els vaig fer amb compota de poma i pinyons...i van quedar molt i molt bons!




INGREDIENTS (per unes 18 unitats)
200 ml d’oli de girasol
4 ous
400 grams de compota de poma
150 grams de sucre blanc
150 grams de sucre moreno
450 grams de farina
2 culleradetes de llevat químic tipus Royal
1 culleradeta de bicarbonat
2 culleradetes de canyella
100 grams de pinyons
200 grams de gotes de xocolata


PREPARACIÓ
Comencem tamisant la farina, la canyella, el llevat, el bicarbonat i el sucre llustre.



Hi afegim el sucre moreno i reservem.


Per altre costat, batem els ous amb l'oli...


...i hi aboquem la compota de poma. Jo he fet servir aquesta que les nenes em van portar de regal d'Andorra, de les darreres vacances amb son pare...Tinc compota i no tinc càmera de fotos (que van deixar oblidada en un restaurant francès)...què hi farem!!! La intenció és el que val!!!



Un cop la compota integrada, l'afegim als ingredients secs reservats, tot remenant amb un batedor manual.




Per acabar hi posem els pinyons i les gotes de xocolata.



Un cop tot ben integrat, repartim la massa en els motlles. Oi que són xulíssims!!!



Per sobre hi posem quatre o cinc gotes de xoco, que haurem reservat, perquè així es veuran més un cop cuits!!!


I enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 25 minuts, o fins que, en tocar-los amb el dit, la massa esponjosa retorni (vull dir no quedi enfonsada!!!).


Quan ja estiguin cuits, desenfornem, i deixem refredar damunt una reixa...


I a menjar...sols o acompanyats d'una bona tassa de cafè o xocolata ben calenta...el millor berenar per una tarda d'hivern!!!



Que vagi de gust!

6 comentaris:

  1. ¡¡que bons!! individuals per menjar un i un altre i messsss

    ResponElimina
  2. Que chulos Mónica!! Yo también los compre en la feria de repostería, estuve el sábado y me traje de todos los moldes, que locura, pero ya veo que quedan muy bonitos, los bizcochitos se ven muy ricos y muy tiernos ummm.
    besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  3. Que buena pinta tienen. Seguro que probaré la receta. Muchas gracias.

    ResponElimina
  4. Siii, són xulíssims!! i amb la mescla tan deliciosa que has fet queda uns pastissets individuals de 10! m'agrada el canvi a compota i pinyons ;). Un petó!

    ResponElimina
  5. Quina bona pinta! Aquests me'ls apunto!
    Marta

    ResponElimina
  6. Quina gana!! Ja n'esmorzaria un parell!! T'han quedat espectaculars, han pujat perfecte i han quedat ben esponjosos i amb la xocolata... què més es pot demanar!?

    Un petonet guapa!

    ResponElimina