dimarts, 2 de desembre del 2014

GALETES DE MANTEGA DE CACAUET AMB MUESLI CRUIXENT

Fa poc que he descobert un Aldi prop de casa, on, a més de tenir força productes catalans, tenen un gran assortiment de productes ecològics. En la meva darrera visita vaig agenciar-me un muesli cruixent amb xocolata ecològic (...uf...quin nom més llarg....), que ha agradat molt a les nenes, i que avui ha servit per fer aquestes galetes...cruixents i delicioses!!! Demà les portaré al despatx per esmorzar, que aquests dies tenim molta feina i ens cal agafar moltes forces!!!


INGREDIENTS (per unes 24 galetes)
285 grams de farina
1/2 culleradeta de bicarbonat
1/2 culleradeta de llevat químic tipus Royal
un pessic cucharadita de sal
115 grams de mantega
230 grams de mantega de cacauet
290 grams de sucre moreno (jo n'he posat la meitat de moreno normal i la meitat de muscovat)
1 ou
1 culleradeta de vainilla bourbon en pasta
200 grams de muesli cruixent amb xocolata
PREPARACIÓ
En el bol del batedor elèctric disposem la mantega de cacauet, la mantega normal (a temperatura ambient) i el sucre moreno (jo n'he posat la meitat de normal i la meitat de muscovat, que dóna molt bon gust!), i barregem bé.

M'agrada tant la mantega de cacauet...me la menjaria a cullerades directament del pot!!!



Hi afegim l'ou i la vainilla bourbon en pasta, i tornem a barrejar.


Tot seguit, hi aboquem la farina, el llevat, el bicarbonat i la sal, tot prèviament barrejat i tamisat, i continuem barrejant (jo ho he fet tot amb l'accessori pala de la KA).



Finalment, hi afegim el muesli, en aquest cas, aquest cruixent de xocolata amb llet, que està molt bo...i que és l'esmorzar preferit de les peques, a casa, des de fa uns dies!!!



Quan el muesli està ben repartit, la massa està preparada.


Amb l'ajuda d'una cullera de gelat, en fem boles, que compactem i aplanem amb les mans, i les anem posant en una safata, folrada de paper de forn.



Per aprimar-les una miqueta, les premsen amb el cul d'un got, enfarinat perquè no s'enganxi.


Només queda enfornar-les, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 10-12 minuts.


I, un cop cuites (podeu deixar-les un o dos minuts més si les voleu una mica més torradetes), les desenforneu i les deixeu refredar damunt una reixeta.


Ja veureu que requetebones!


Que vagi de gust!

4 comentaris:

  1. Que buen olor tiene que dar tu cocina con estas galletas deliciosas huuuu.Bsss amiga y buenas noches.

    ResponElimina
  2. Menuda pinta más buena tienen esas galletas! Y con lo que me gustan los cacahuetes! ^o^

    Besos
    [Olé Mis Recetas]

    ResponElimina
  3. Buf, m'encanta la mantega de cacauet, en galeta deu estar brutal, oi? A quina hora comenceu a treballar, per acostar-me a tastar-les?

    Petons!

    ResponElimina
  4. A mi l'Aldi m'agafa lluny, he d'agafar el cotxe a la força... però em sembla que de tant en tant hi hauré de fer una excursioneta, igual com faig de tant en tant al Lidl!

    Les galetes tenen una pinta brutal!!! Mira que us cuideu bé, a casa vostra!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina