dilluns, 23 de febrer del 2015

BROWNIE DE CARNAVAL

Aquest dissabte celebràvem el Carnestoltes al nostre barri...però la mala previsió meteorològica va obligar-nos a ajornar-lo fins el proper dissabte (ja en plena quaresma!!!!)....En fi...que per consolar-me de "l'aigualimenta" de tanta feinada, i per matar la impaciència que em provoca haver d'esperar una altra setmana per disfressar-me de bossa de crispetes (no us imagineu quina fila que faig...), vaig preparar aquest brownie de Carnaval!! Deliciós! A veure què us sembla!


INGREDIENTS (per uns 9 brownies)
75 grams de mantega de cacauet (més dues o tres culleradetes més per decorar)
300 grams de xocolata negra de cobertura
3 ous
150 grams de sucre moreno
1 culleradeta d'aroma de vainilla
120 grams de farina
un bon grapat de lacasitos o pastilles de xocolata similars de colors
nata i sprinkles per acompanyar i decorar

PREPARACIÓ
Comencem barrejant la mantega de cacauet i la xocolata de cobertura, tallada a trossets.



Ho fonem al bany maria o al microones (si opteu per aquesta segona opció, aneu escalfant poc a poc, i remenant, per evitar que se us cremi la mantega de cacauet). Al final, heu de tenir una xocolata líquida, sense cap grumoll.


Reserveu la xocolata desfeta. En un altre bol col·loqueu el sucre moreno, els ous i l'aroma de vainilla.


Bateu bé amb la KA (o un altre batedor, equipat amb l'accessori globus, i a velocitat alta), fins que tot quedi ben integrat.


Llavors hi incorporeu la xocolata (que s'haurà refredat un xiquet), que aneu incorporant amb l'ajuda d'un batedor manual.


Després és l'hora de la farina, ben tamisada.



Un cop la massa ben homogènia, l'aboqueu en un motlle rectangular, ben untat de mantega o ruixat d'spray antiadherent, i repartiu per sobre un munt de lacasitos o pastilles similars.


I entremig de les pastilles, i amb l'ajuda d'una forquilleta petita, repartiu, tot compactant-la amb la massa, unes culleradetes de mantega de cacauet.


Enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 25 minuts.


I ja el tindreu a punt!!!


Només us caldrà desenfornar-lo, deixar-los refredar  uns minuts, tallar-lo a bocins quadrats, i servir!!! Si encara és tebi mooooolt millor!



Acompanyat d'una mica de nata...farà perdre el senderi als xocolaters com jo!


I amb un tallet segur que no en tindreu prou!


Que vagi de gust!

7 comentaris:

  1. Una bona manera de fer passar els nervis!!! Què bo!!!!
    Petonets,Mònica!
    Olga

    ResponElimina
  2. Felicidades por el blog, que hambre solo verlo. Soy fiel seguidor de tu blog, y me gustaría que también fueras del mío. En SdeSabor hemos desarrollado una app / tienda online para estar también en tu bolsillo, si te la descargas y te registras entraras en el sorteo de un estupendo jamón http://www.sdesabor.blogspot.com.es/2015/01/sdesabor-en-tu-bolsillo.html

    ResponElimina
  3. Estic segura que a la primera mossegada se't va passar el disgust, o almenys una part, oi?? fa una pinta deliciosa i més per una xocoaddicta com jo!! un petó!!

    ResponElimina
  4. Aquests brownies amb mantega de cacauet són pur vici. Els haig de fer. I després passar-me el matí al gimnàs cremant calories ;)
    M'agradaria veure't disfressada de bossa de crispetes... molt bona!
    Marta

    ResponElimina
  5. Jo també soc del mateix parer que l'Eva: amb aquest brownie se' t passen totes les penes ràpid! El que no puc esperar és per veure't disfressada de bossa de crispetes! Volem foto, ja!!! Un petó!

    ResponElimina
  6. Mmm no l'he probat mai amb mantega d cacahuet, ara, jo com l'Anna, volem foto!! Jiji besets

    ResponElimina