divendres, 20 de febrer del 2015

IOGURTS D'SPECULOOS

Aquesta setmana no he tingut massa temps per cuinar, així que m'he dedicat a fer experiments amb la iogurtera...que fa poc he redescobert, i que es pot dir que va tota sola...Abans d'anar dormir l'omplo, l'engego, i l'endemà al matí, ja estan llestos!!! I de tots els que he preparat (perquè hem anat quasi a "iogurterada" diària) aquest que us ensenyo avui és el que més m'ha entusiasmat: el iogurt d'speculoos!!! Mare de Déu Senyor...acompanyat d'unes galetes speculoos és la cosa més deliciosa del món!!! Si teniu una iogurtera abandonada per casa...desenterreu-la ja i prepareu-los...ja veureu quina cosa més bona!!!



INGREDIENTS (Per 6 iogurts)
600 ml de llet
2 cullerades (o 1 molt generosa) de crema d'speculoos
1 iogurt natural

Aquesta és la crema que faig servir, i que normalment compro
a França...tenir-ne una al rebost és imprescindible!

PREPARACIÓ
En primer lloc, agafem una petita part de la llet, l'escalfem una mica, i hi barregem la crema d'speculoos.


Barregem bé fins que quedi dissolta.


Afegim aquesta barreja a la resta de la llet i barregem.


Tot seguit hi aboquem el iogurt.


Batem bé fins que quedi tot ben integrat.



Omplim els vasets de la iogurtera fins a la marca...



....tapem...


...i programem. En el cas de la multi delices, que és la meva iogurtera, és el programa 1 i 8 hores.


Passades les 8 hores, només queda deixar-los refredar una mica, tapar-los, i a la nevera!


Ja veureu que, sobretot entre els fanàtics de les speculoos com jo, tindran èxit assegurat...


Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. Un postre delicioso y muy sano.Bsssss cielo y buenas noches.

    ResponElimina
  2. Se ve muy bueno, los yogures caseros son una delicia.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  3. Jo de dos en dos me'ls cruspiria ;P
    Anna

    ResponElimina
  4. Jo també aconsello lo mateix que tu!!! A desenterrar iogurteres!!
    Petonets,Mònica!
    Olga

    ResponElimina
  5. Devem ser uma delícia!:)
    Beijinhos e bom dia!.)
    http://cozinha100maneiras.blogspot.de/

    ResponElimina