dissabte, 13 de juny de 2015

BUNDT CAKE DE PASTANAGA I PANSES...O LA VERDURA FETA DOLÇOR

La pastanaga crua no m'entusiasma gaire, per no dir gens...però emprada com a ingredient de rebosteria...em fa perdre el senderi!!! I a vosaltres???


INGREDIENTS
175 ml d'oli de girasol
100 grams de sucre moreno
3 ous
250 grams de farina
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 culleradeta de canyella
1 culleradeta de gingebre
1/2 culleradeta de nou moscada
300 grams de pastanaga ratllada
1 tassa de panses

PREPARACIÓ
Batem els ous, el sucre moreno i l'oli, fins obtenir una massa líquida homogènia.



En un altre bol tamisem la farina, el llevat i les espècies.


Aboquem la barreja d'ingredients líquids en la de sòlids, i barregem amb una cullera de de fusta.



Afegim la pastanaga ratllada...en porta moltíssima, no patiu, que cuita està deliciosa i no se'n nota la textura...


I per acabar, les panses...en aquest cas, sultanes i ecològiques!


Acabeu d'incorporar-ho tot amb la cullera...



...I cap a dins el motlle de bundt, prèviament ben engreixat.



Enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 45-50 minuts, o fins que veieu que estigui inflat, daurat i que, en punxar-lo, l'estri surti net.


Un cop desenfornat, deixeu refredar dins el motlle 10 minuts, i després, desemmotlleu damunt una reixeta...Si el desemmotlleu massa en calent, correu el perill que es trenqui!!!


Damunt la reixeta el deixeu refredar totalment, i, un cop fred, per acabar d'engalanar-lo, empolsineu generosament amb sucre llustre.


I a menjar-ne un bon tros!!!


Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. La pastanaga m'encanta, i aquest pastís ha d'estar boníssim!!!

    ResponElimina

  2. Mónica; La pastanaga a la cuina, és bastant aburrida, però quant és posa a la pastisseria, el seu sabor canvia considerablement, tal és així que aquest queda apuntat per fer-l'ho en alguna que altre ocasió.
    Salutacions Mónica¡¡ :O)

    ResponElimina

  3. Mónica; La pastanaga a la cuina, és bastant aburrida, però quant és posa a la pastisseria, el seu sabor canvia considerablement, tal és així que aquest queda apuntat per fer-l'ho en alguna que altre ocasió.
    Salutacions Mónica¡¡ :O)

    ResponElimina
  4. Quina traça que tens amb la rebosteria! Quina sort que han tingut aquestes pastanagues d'acabar en un bundt tant impressionant com aquests! I les nenes menjant hortalisses encantades de la vida, oi? Un petó!

    ResponElimina
  5. Doncs mira....jo no l'he utilitzat mai en rebosteria! Ho hauré de fer!! Sempre m'engresques en provar coses noves.....
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina