dilluns, 15 de juny del 2015

NEW YORK CHEESECAKE MILKSHAKE O BATUT DE PASTÍS DE FORMATGE

Encara que avui no fa gaire bona tarda a Girona...us vull ensenyar el batut que ens vam prendre, a la vora del Mediterrani, aquest cap de setmana...Una delícia que podreu preparar qualsevulla de les fabuloses tardes d'estiu que espero ferventment tindrem en els pròxims mesos!!! Es tracta d'un batut inspirat en el clàssic pastís de formatge New York Cheesecake, que està fet amb formatge crema, i recobert de melmelada de maduixa...en podríem dir que és una mena de versió líquida...A veure què us sembla a vosaltres...jo us avanço que, a en Marc, el meu tastador oficial, li va encantar!


INGREDIENTS (Per quatre batuts)
800 grams de maduixes
1 tarrina de formatge crema tipus Philadelphia que prèviament haureu congelat
700 ml de llet ben freda
3 cullerades de sucre moreno
nata muntada

PREPARACIÓ
Rentem i escuem les maduixes. En reservem mitja dotzena per triturar soles, i quatre per decorar (aquestes últimes amb cua inclosa).



Les trossegem i les posem en un bol amb el sucre moreno.


Afegim el formatge crema que, unes hores abans, haureu posat al congelador.



Hi afegiu la llet i bateu enèrgicament. És ideal fer-ho en una batedora americana, de les de peu, però si no en teniu -com era el meu cas-, amb la batedora tradicional (la minipimer) també en feu prou.


Col.loqueu el batut en gots alts, coroneu amb nata, i per sobre hi deixeu córrer una mica del suc que hàgiu obtingut triturant algunes de les maduixes reservades (simplement triturant-les). Acabeu de decorar amb les maduixes amb cua.



I a refrescar-vos....Que vagi de gust!

6 comentaris:

  1. Ep! Que si al Marc li encanta, no hi ha res més a dir! Segur que està boníssim! Només cal veure les fotos per començar a salivar! Petonets!!

    ResponElimina
  2. Quines coses més bones fas.....tremenda!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta, avui mateix m'hi poso.
    Records
    Esther

    ResponElimina
  4. Veien les fotos venen moltes ganes de provar-lo Ummm
    Petons

    ResponElimina
  5. Em ve molt de gust!!! ha d'estar molt bo!!!

    ResponElimina