dimecres, 29 de juliol de 2015

PÚDING ANGLÈS DE BRIOIX I XOCOLATA

Les instantànies d'aquesta recepta són força merdoses, perquè la veritat és que la vaig fer en una revolada, mòbil en mà...i això mai dona un bon resultat fotogràfic...Però d'altra banda demostren que es tracta d'unes postres-berenar-esmorzar-opicapicaperqualsevolhora, que es fa en un tres i no res...i amb una sola mà...I a sobre, per sumar més avantatges culinàries, és d'aprofitament (serveix per reciclar brioix sec), i queda per llepar-se els dits (o el braç sencer com jo dic a vegades)...En fi, us hi atreviu???

INGREDIENT
7 o 8 llesques de brioix sec
margarina per untar les llesques
4 ous
250 ml de llet sencera
2 o 3 cullerades de sucre moreno
gotes o preses de xocolata negra

PREPARACIÓ
Llesquem el brioix.


L'untem amb margarina, i les col.loquem en un motlle rectangular.


Entremig de les llesques hi col.loquem preses de xocolata negra.


En un recipient a part, batem la llet, els ous i el sucre.


Aboquem la barreja dins el motlle i deixem reposar una mitja hora, perquè tot el brioix quedi ben humitejat.



Enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 25 minuts, o fins que estigui ben daurat i quallat.




Ja veureu que amb un trosset no en tindreu prou!!!


Que vagi de gust!

7 comentaris:

  1. Bonissima Monica! Jo tinc la recepta i la faig amb pa👍
    mmmmm!!!!

    ResponElimina
  2. Que buena receta y aprovechar estos bollos que nos quedan algo mas secos.Bssss

    ResponElimina
  3. A casa no els dóna temps per assecar-se, però és una recepta d'aprofitament molt bona Mònica, i a part que deu estar per llepar-se els dits. Me l'apunto!
    Anna

    ResponElimina
  4. Mmmmmm.....boníssim!!! Quines dolçaines més bones prepares sempre....
    Petonets, Mònica!
    Olga

    ResponElimina
  5. Un aprofitament molt bo Mònica!!!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  6. Un aprofitament molt bo Mònica!!!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina