dimecres, 16 de setembre de 2015

I PER ACABAR LA TEMPORADA ESTIUENCA...EL BATUT DEFINITIU: BATUT DE LLET MERENGADA!!!

Sens dubte és el batut definitiu...com dirien a casa, el millor batut del món mundial...Penseu que fins i tot ha entusiasmat a la iaia...que és molt exigent en qüestions de paladar!!! Per tant, he trobat que publicar-lo és la millor manera de donar per acabada, per enguany, la temporada blocaire de batuts estiuencs!!! Això si...si no l'heu tastat, i teniu l'oportunitat de preparar-lo, no deixeu de fer-ho, faci fred o calor... perquè veureu que us enamorarà, i us en fareu addictes a l'instant!!!



 INGREDIENTS (per dos batuts grans)
4 boles de gelat de llet merengada
400 ml de llet sencera ben freda
1/2 culleradeta de canyella en pols
nata, una mica més de canyella en pols i uns canons de canyella per decorar

PREPARACIÓ
Col.loqueu el gelat de llet merengada en el got de la batedora elèctrica de peu....si és casolà molt millor, encara que n'hi ha algun de comercialitzat, com aquest, prou bo!!!



Afegiu la llet, ben freda, ben freda...jo l'acostumo a posar una estona abans al congelador, per aconseguir la temperatura perfecta!


Incorporeu la canyella, i bateu fins que tot estigui ben integrat.


Repartiu en gots...


...decoreu amb nata...


....i empolsineu amb canyela. El toc final decoratiu el dóna el canó de canyella! I ja el podeu degustar...o, com a casa...devorar!!!


Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Este batido es apto para cualquier época del año.¡ Menudo disgusto si dices en casa que han de esperar hasta el verano que viene para volverlo a probar!.
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. realment... ets la reina del batut heheh
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  3. realment... ets la reina del batut heheh
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina