A casa, de totes les galetes que faig, les tipus cookies clàssiques són les preferides...I pel que fa a les comprades, les imprescindibles són les oreos...Ja he dit alguna vegada que la Tisge n'és una addicta/fanàtica/entusiastaconsumidora...per tant he decidit ajuntar aquestes dues passions i fer unes oreo's cookies que han causat sensació...!!!
225 grams de mantega
125 grams de sucre moreno
2 ous
300-325 grams de farina de blat
1/2 culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 culleradeta de pasta de vainilla Bourbon
200 grams de xocolata picada
16 galetes oreo tallades a trossets
PREPARACIÓ
Batem la mantega i el sucre amb la KA, equipada amb l'accessori pala, fins a obtenir una crema.
Afegim els ous i continuem barrejant.
Tot seguit, incorporem la pasta de vainilla...
...i la farina (sense tamisar), barrejada amb el llevat. Us dic 300 o 325 grams, perquè heu de fer-ho una mica a ull, i no incorporar-ne més quan la massa deixi de ser enganxosa, i es pugui treballar amb les mans.
Al darrer moment, aboquem la xocolata, picada a trossets no massa petits (també podeu fer servir gotes, però jo, en aquest cas, no en tenia...)...
...i les oreos, tallades a trossets.
Feu unes darreres barrejades perquè tot quedi ben repartit. Dividiu la massa en porcions iguals, amb l'ajuda d'una cullera de gelat.
Amb el cul d'un got, un xic enfarinat, aplaneu les porcions.
Enforneu, a 180 graus, opció rebosteria, durant uns 14-16 minuts, o fins que estiguin dauradetes. Un cop cuites, desenforneu i deixeu refredar damunt una reixa...
I ja estan a punt per ser tastades...o, en el cas de casa meva...devorades!!!
Que vagi de gust!
Debería elogiarte las galletas pero me ha llamado más la atención la cara de tu hija. Es preciosa.
ResponEliminaHoy los petons son para ella.
Blanca de JUEGO DE SABORES
Quina pinta, boníssimies!!
ResponEliminaohhhhh salivan estic
ResponEliminaNena, quin crac! Quin invent tant viciós!
ResponEliminaMarta