divendres, 20 de novembre de 2015

OUS EMBOLICATS!!!

Setmana de viatges, judicis i demés complicacions laborals i socials...el que es tradueix en una setmana sense temps per publicacions gastronòmiques...per això, arribat el divendres...i començat el merescut descans, em falta temps per publicat una de les receptes que darrerament ha causat furor a casa. Si fa uns dies publicava uns ous croqueta...avui toca uns ous embolicats que, a més, admeten variacions pel que fa la cocció. Si els deixeu una mica més, com vaig fer jo, tenen textura d'ou dur (que a casa és el tipus de cocció de l'ou que més agrada)...però si escurceu una mica el temps de forn, queden com si d'ous passat per aigua es tractés...en fi...un ventall de possibilitats!!! I, a més, la seva presentació és molt original, o sigui que, amb molt poc temps, podeu donar un toc diferent a un vermut informal! A veure què us sembla...


INGREDIENTS
pa de motlle
bacon
ous
sal i orenga
una mica de quètxup per decorar el plat

PREPARACIÓ
Agafem una safata de fer magdalenes i ruixem bé els forats amb spray antiadherent.



Amb l'ajuda d'un tallador rodó de galetes, de la mida del cul dels forats de la plata de fer magdalenes, tallem porcions de pa de motlle.


Col.loquem les porcions al fons de cada forat de la plata de fer magdalenes.


Agafem les tires de bacon, i amb elles folrem la paret de cada forat de la plata de fer magdalenes.



Dins de cada cistelleta que es formi, hi trenquem un ou.




Salem els ous, i també els condimentem amb orenga.





Enfornem, a 180 graus, durant uns 12-15 minuts...el temps dependrà del punt de cocció que volgueu assolir.


I ja està...deixeu refredar uns moments, i desemmotlleu...serviu acompanyats d'una mica de quètxup.



Que vagi de gust!

8 comentaris:

  1. OHHHHH impressionant, amb aquest plat se'n van tots els mals!!!!

    ResponElimina
  2. Una preparació ben original! Me l'apunto per un vermut o per un sopar ben informal! Un petonet!

    ResponElimina
  3. Uy m'ho apunto Amb aquest plat els meus fills farien festa!

    ResponElimina
  4. UUuaaauuu!!! Aquests triomfen a casa meva!! Em faran la "ola"!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  5. Un ous, molt originals.
    Amb aquest plat, a casa meva estarien molt contents.

    ResponElimina
  6. Que buenos y que bonitos!!, para mi poco hechos para darme el gustazo de untar pan. Y puestos a rematar el plato el pan que sea el de la panadería de la plaza Garrigó que tu y yo conocemos.
    Buen provecho.
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Completament d'acord!!! Amb pa del mestre Jordà ja serien celestials!!!

      Elimina
    2. Completament d'acord!!! Amb pa del mestre Jordà ja serien celestials!!!

      Elimina