dimecres, 4 de novembre del 2015

PÚDING DE CACAU I MAGDALENES

A casa, la recepta d'aprofitament estrella és el púding...ens fa perdre l'oremus...Ho podeu comprovar fàcilment veient la quantitat que n'he publicat: púding de pa amb xocolata emmaduixatpúding anglès de brioix i xocolata, púding de croissant...en fi...un ventall de possibilitats, a quina més bona!!! Ahir, va tocar fer-ne un amb unes magdalenes que havien quedat una mica seques, i cacau, del bo, del pur...res de succedanis....El resultat: unes postres de dia feiner d'allò més "festives". I és que els púdings ho tenen tot: serveixen per reaprofitar altres aliments, porten ingredients bàsics que sempre tenim a casa, són fàcils de preparar, i estan deliciosos...no es pot demanar més!!! Per això, des d'aquí, us convido a convertir-vos, com jo mateixa, en una púdingfanàtica!!!


INGREDIENTS (per un motlle de flam familiar rectangular)
750 ml de llet més una tassa de tèbia
2 cullerades generoses de cacau
3 cullerades generoses de sucre llustre
6 ous
caramel
5 o 6 magdalenes casolanes seques

PREPARACIÓ
Comencem barrejant el cacau en la tassa de llet tèbia, i deixem reposar.


A la resta de la llet (750 ml) hi afegim el sucre llustre i els ous.




Batem amb el minipimer fins que tot quedi integrat.


Llavors afegiu el cacau, dissolt en la llet, i bateu una mica més.



En acabat, ruixeu el motlle amb spray antiadherent, i al cul interior, hi repartim una mica de caramel.


Esmicolem les magdalenes, i les dipositem dins el motlle.



Omplim, poc a poc, amb la barreja prèviament obtinguda.


Enfornem al bany maria, en opció rebosteria (escalfor a dalt, baix i ventilador), durant uns 50 minuts o fins que, en punxar-lo, l'estri surti completament net.


Un cop cuit, deixeu refredar dins el motlle, primer a temperatura ambient, i després a la nevera.


Són unes postres ideals per preparar d'un dia per l'altre, i desemmotllar en el moment de servir!


I ja veureu com n'està de bona la recepta! Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Final feliz para unas magdalenas duras. He de decirte que si el Púding está estupendo las magdalenas no lo están menos.
    Besos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. Un púding boníssim! tot i que a casa... lo difícil és que ens quedin magdalenes per fer-lo ;) Un petó i feliç finde!

    ResponElimina