dilluns, 28 de desembre del 2015

BOMBONS DE NOIX DE CAJOU AU SAL DE MER

A casa, vacances a França sempre és sinònim de provar nous productes, i descobrir sabors i combinacions. I, seguint la tradició, aquesta senzillíssima recepta que avui us presento és fruit de la improvisació amb alguns dels productes que m'he agenciat en anar a fer la compra... Una teula de xocolata 70%, una teula de xocolata de cobertura al caramel (aquesta encara no hi és a Catalunya, però la podeu substituir per qualsevol xocolata de cobertura amb llet), i un parell de paquets de noix de cajou au sal de mer -o, el que és el mateix, anacards torrats al punt de sal marina-, són la base d'aquests hipermegadeliciosos bombons, que poden ser uns "petits fours" ideals pel cafè de Cap d'Any!


INGREDIENTS (per uns 30 bombons aprox., depèn de la mida)
Una teula de xocolata negra 70%
Una teula de xocolata de cobertura al caramel (o, si no en teniu, amb llet)
200 grams d'anacards torrats i al punt de sal
una nou de mantega

Aquests són els ingredients estrella de la recepta!

PREPARACIÓ
Talleu a trossets les xocolates, i amb molt de compte les desfeu al microones.


Un cop desfetes, hi afegim la nou de mantega i barregem bé, fins obtenir una barreja completament homogènia. 


Tot seguit hi incorporem els anacards, que haurem partit en dos o tres trossets, perquè, sencers, serien massa voluminosos.



 Un cop tot barrejat, només us queda fer pilonets damunt un paper de forn, i deixar refredar (jo ho he fet traient la safata a la terrassa...on fotia un fred de ca l'ample!!!) per tal que s'endureixin.


I ja els teniu a punt per menjar!!!


Això si, ja cal que els amagueu, perquè si algú els descobreix abans de l'hora de l'àpat, de ben segur que desapareixen!!! Que vagi de gust!

7 comentaris:

  1. Aquest contrast dolç-salat és addictiu! El que m'estranya és que t'hagi donat temps a fer les fotos i tot..Devies tenir la família fent cua per menjar-los. Un petonet i Bon any nou!

    ResponElimina
  2. A mi també m'agraden molt les combinacions poc habituals :) Una recepta fantàstica Mònica!
    Que tinguis un bon fi d'any i un 2016 de pel.lícula!
    Petons guapa

    ResponElimina
  3. A mi també m'agraden molt les combinacions poc habituals :) Una recepta fantàstica Mònica!
    Que tinguis un bon fi d'any i un 2016 de pel.lícula!
    Petons guapa

    ResponElimina