dimarts, 22 de desembre del 2015

MARQUESES...NADAL MODE ON!!!

Com us explicava en l'última entrada...les setmanes que precedeixen el Nadal, a casa, sempre són esbojarrades i plenes de compromisos i embolics mil...d'aquí que el tema reboster nadalenc hagi quedat posposat fins a última hora...Això sí, un cop agafada carrera, ja no hi ha qui em pari!!! Com a primera proposta us porto una recepta molt i molt senzilla, però d'allò més bona, que a la meva mare segur que li encantarà, perquè cada any que, després dels àpats festius, li sento allò de...que queda alguna marquesa? A veure què us semblen!!!


INGREDIENTS (per unes 30-35 marqueses)
240 grams de sucre
4 ous
1 culleradeta de pasta de llimona
250 grams d'ametlla mòlta
80 grams de farina amb llevat incorporat
sucre llustre per empolsinar

PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre, amb l'accessori globus de la KA, fins que tripliquin el seu volum.



Hi afegim la culleradeta de pasta de llimona, i fem unes últimes batudes.


Barregem la farina amb llevat incorporat i l'ametlla mòlta.


Anem afegint la barreja de farina i ametlla, als ous, poc a poc, i remenant molt suament amb una espàtula, sempre de baix a dalt.


Us ha de quedar més o menys així.


Prepareu els paperets damunt una safata, paperets que, perquè us surtin marqueses com cal, han de ser quadradets.


Els ompliu, amb l'ajuda d'una cullera, fins una mica més de la meitat.



Enforneu, a 170 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 15 minuts aproximadament, o fins que estiguin daurades.


Un cop cuites, traieu del forn, dipositeu damunt una reixa, i empolsineu generosament amb sucre llustre.



I ja les teniu a punt per menjar!!!


I dins una capsa ben tancades, aguanten uns dies ben tendres!


Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Mira...igual m'animo i les preparo!
    Petons i...molt bones festes!
    Olga

    ResponElimina
  2. Ahir ja em vaig quedar encuriosida amb les marqueses, i avui encara més! les he de provar si o si ben aviat, han de ser boníssimes! un petó i molt bones festes a tota la família!

    ResponElimina
  3. Mònica, les marqueses són un tipus de magdalenes, oi? És que jo no les conec, la veritat i em semblen molt interessants! :)
    Un petó bonica i Bones Festes!!
    P.S - no és només a casa teva que aneu de cul els dies abans de Nadal, no!

    ResponElimina