dimarts, 19 de gener del 2016

MAGDALENES DE PASTA D'AMETLLA TORRADA

Aquest gener, en qüestió de feina, està essent força salvatge...em passo els matins, i part de la tarda, amunt i avall...a sobre, en Marc treballa també de tardes, pel que haig de córrer per anar a buscar la peque al cole, comprar, fer encàrrecs i exercir de taxi a les tres princeses de la casa, en els desplaçament a les activitats que no poden fer en transport públic....En fi...que us haig d'explicar, res que no facin habitualment els pares de família nombrosa... Amb tot, intento buscar estonetes per enfornar...i com que l'insomni, com sovint em passa, em torna a visitar puntual, cada nit, a partir d'aproximadament les 3 de la matinada, abans de la sortida del sol ha esdevingut la millor hora per fer, per exemple, les meves estimades magdalenes!!! Les nenes diu que, al matí, la casa fa una olor que fa venir gana, tal com si fos un forn de pa...A veure si algú s'equivoca i truca a casa per comprar una baguette!!! A veure què us semblen aquestes de pasta d'ametlla, que van volar molt ràpidament del rebost!

INGREDIENTS
4 ous
150 sucre moreno
150 farina de blat amb llevat incorporat
1 potet de pasta d'ametlla
80 ml de llet sencera
sucre llustre per empolsinar

Aquesta és la pasta d'ametlla, ingredient secret d'aquesta recepta!
PREPARACIÓ
Batem els ous juntament amb el sucre moreno.


Afegim la pasta d'ametlla i continuem batent fins que quedi ben integrada.


Llavors afegim la farina (de les que porten el llevat incorporat) i la llet, a tongades, alternativament, començant i acabant per la farina, mentre anem barrejant, amb molt de compte, i amb moviments de baix a dalt, amb un batedor manual.



Preparem els paperets escollits, i els disposem en els forats d'una safata de fer magdalenes o cupcakes.


Els omplim amb la massa obtinguda fins als 3/4 de la seva capacitat.


Enfornem, a 180 graus, en opció rebosteria, fins que hagin crescut i estiguin daurades (sabreu que estan cuites quan, en tocar-les amb el dit, la massa no quedi enfonsada, o sigui, retorni a la seva forma original).


Un cop desenfornades, deixeu acabar de refredar damunt una reixa, i, un cop ben fredes, empolsineu generosament amb sucre llustre....això si encara en queda alguna damunt la reixeta!!!!


I ja us les podeu menjant...d'una en una, o a parells!!!



Que vagi de gust!

4 comentaris:

  1. Nena quin ritme!!!!!
    I tot us ho mengeu???? O potser teniu una parada a la porta de casa ??? Heheh
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Me ha encantado tu post, ha sido todo un regalo mirar tu bloc. Te invito a visitar el mío. "La vida es aquella que te va sucediendo mientras te empeñas en hacer otros planes". John Lennon. Elracodeldetall.blogspot.com Expectacular esta receta.

    ResponElimina
  3. Han de ser boníssimes!!! M'agrada aquest potet de pasta d'ametlla, no l'havia vist mai!

    ResponElimina
  4. MMmmmmm....m'agraden molt!!! Què bones!
    Em sap greu lo de l'insomni....però tu apliques allò de "no hay mal que por bien no venga"!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina