Ni màquines d'amassar, ni motlles, ni mànegues, ni corrons...per fer aquestes galetes només necessiteu un pot, una cullera i quatre ingredients. Més senzill impossible...però ja veureu que, el resultat, no només us sorprendrà sinó que us fascinarà, convertint-vos en adoradors d'aquesta menja!!! A veure què us sembla!
INGREDIENTS (per unes 36-40 galetes, depèn de la mida que les feu)
150 grams de sucre moreno
150 grams de sucre blanc
1 clara d'ou
250 grams de bastonets d'ametlla
PREPARACIÓ
En un bol disposem els sucres i la clara d'ou, sense batre-la, i barregem amb l'ajuda d'una cullera.
Afegim els palets d'ametlla, i tornem a barrejar bé.
Disposem cullerades de la barreja final damunt una safata, folrada de paper de forn, i aplanem una mica el pilonet.
Enfornem. a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), fins que estiguin ben daurades.
Llavors desenfornem, deixem refredar damunt la mateixa safata de coure, fins que s'endureixin i es desenganxin fàcilment, i ja podem degustar!!!
Ja veureu que, mentre en quedi una a la capsa, no podreu deixar de menjar-ne!!! Que vagi de gust!
Ummm que nons, queda anotada!!!
ResponEliminapetons
Uf uf uffffff massa fàcils...quina excusa puc trobar per no fer-les???
ResponEliminaPtnts
Glòria
Así me gustan las recetas, sin complicaciones y con buenos resultados. En tu casa nunca falta un buen postre ¡Qué suerte!!
ResponEliminaBesos
Blanca
Noia, em penso que a casa meva i a la dels sogres tindran molt èxit!
ResponEliminaPetonets, Mònica!
Olga
Per començar i no parar!!
ResponEliminaTens raó Mònica, són delicioses!!
Petons.