dimarts, 19 de gener del 2016

CRUIXENTS D'AMETLLA....O LES GALETES MÉS BONES I SENZILLES DEL MÓN MUNDIAL!!!

Ni màquines d'amassar, ni motlles, ni mànegues, ni corrons...per fer aquestes galetes només necessiteu un pot, una cullera i quatre ingredients. Més senzill impossible...però ja veureu que, el resultat, no només us sorprendrà sinó que us fascinarà, convertint-vos en adoradors d'aquesta menja!!! A veure què us sembla!



INGREDIENTS (per unes 36-40 galetes, depèn de la mida que les feu)
150 grams de sucre moreno
150 grams de sucre blanc
1 clara d'ou
250 grams de bastonets d'ametlla

PREPARACIÓ
En un bol disposem els sucres i la clara d'ou, sense batre-la, i barregem amb l'ajuda d'una cullera.



Afegim els palets d'ametlla, i tornem a barrejar bé.



Disposem cullerades de la barreja final damunt una safata, folrada de paper de forn, i aplanem una mica el pilonet.


Enfornem. a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), fins que estiguin ben daurades.


 Llavors desenfornem, deixem refredar damunt la mateixa safata de coure, fins que s'endureixin i es desenganxin fàcilment, i ja podem degustar!!!


Ja veureu que, mentre en quedi una a la capsa, no podreu deixar de menjar-ne!!! Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. Uf uf uffffff massa fàcils...quina excusa puc trobar per no fer-les???
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Así me gustan las recetas, sin complicaciones y con buenos resultados. En tu casa nunca falta un buen postre ¡Qué suerte!!
    Besos
    Blanca

    ResponElimina
  3. Noia, em penso que a casa meva i a la dels sogres tindran molt èxit!
    Petonets, Mònica!
    Olga

    ResponElimina
  4. Per començar i no parar!!
    Tens raó Mònica, són delicioses!!
    Petons.

    ResponElimina