La Teresa, de la parada Sabors del Mercat del Lleó, em va regalar un pot de pasta de nous de macadamia dela línia Home Chef de Sosa, i ràpidament li vaig buscar un destí ben dolç. La idea me la va donar la web Gastronomía&Cía: unes increïbles trufes de xocolata blanca i nous de macadamia.... però jo he versionat una mica les originals afegint el toc de rom i la cobertura de colors. Són un magnífic acompanyament pel cafè dels diumenges!!! A veure què us semblen!!!
INGREDIENTS (Per unes 15-20 trufes, dependrà de la mida)
180 grams de xocolata blanca
100 grams de pasta de nous de macadamia
un didal de rom
cagallons de colors
![]() |
Aquest és l'ingredient estrella d'aquesta recepta...la pasta de nous de macadamia...bonissíssima.... |
PREPARACIÓ
Primer de tot, amb molt de compte, desfem la xocolata blanca al microones.
Hi afegim la pasta de nous de macadamia...
...i remenem molt bé fins a integrar els dos ingredients.
Llavors és el torn del didal de rom...
Remenem altre cop fins obtenir una barreja homogènia.
Deixem refredar, primer a temperatura ambient i, després, a la nevera aquesta massa, fins que endureixi.
Llavors prepareu els sprinkles....
...agafeu porcions de massa, arrodoniu amb les mans, i arrebosseu amb els sprinkles de colors.
Dipositeu en un plat i deixeu a la nevera fins al moment de servir.
A l'hora de servir, traieu de la nevera i col.loqueu en els paperets típics metal·litzats de les trufes, o en paperets petits de minicupcakes. En aquest cas, però, jo ho he fet en uns recipients de ceràmica que feia temps tenia pendents d'estrenar, i ha quedat una presentació molt xula!
I quan hi han clavat queixalada...tots han coincidit en que eren una mossegada celestial!!!
Que vagi de gust!
Mònica, em convides a un cafè i a una trufa d'aquestes tan bones? Digue'm que sí!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Ummmm que buenas estas trufas!! los recipientes monísimos y la ilustración del paso a paso como siempre perfecta.
ResponEliminaBesos
Blanca de JUEGO DE SABORES
Que què ens semblen? Doncs, com deia aquell anunci de xocolata, plaer adult! Què bones! Petons.
ResponElimina