S'acosta Sant Josep, i per tant, entrem en temps de crema!!! Aquest any volia donar-li un toc diferent a aquestes postres tan tradicionals i delicioses. Així que, aprofitant unes mandarines de Borriana que van arribar fa uns dies a casa (això de comprar-les online va resultar tot un èxit!!!), he fet una crema cremada de mandarina, que ha servit per alegrar una mica aquest dia tan gris que hem viscut avui a Girona! Us atreviu a preparar-la aquest cap de setmana?
INGREDIENTS (Per 6 cremes individuals)
500 ml de suc de mandarines de Borriana
3 rovells d'ou
120 grams de sucre
2 cullerades de midó
sucre per cremar la crema
Aquestes són les mandarines de Borriana que asseguren l'èxit d'aquesta crema!!! |
Mireu quin interior més sucós...! |
Exprimiu les mandarines i reserveu el suc.
En un bol a part, barregeu enèrgicament els rovells i el sucre fins obtenir una barreja cremosa que blanquegi.
Incorporeu el midó i torneu a batre bé fins que s'integri totalment.
Tot seguit poseu el suc de mandarina al foc, en un caçó.
Just abans que arrenqui el bull, hi aboqueu la barreja de sucre, rovells i midó, i remeneu.
No deixeu de remenar mentre ho mantingueu al foc. Quan la barreja es torni espessa, traieu del foc i continueu remenant una miqueta més.
Ja només us queda repartir la crema en cassoletes o recipients individuals, i deixar-la refredar completament, primer a temperatura ambient, i després a la nevera.
Abans de servir a taula, empolsineu generosament amb sucre blanc, i cremeu.
Ja veureu quina cosa més bona!!!
Visca les dolces tradicions!
Que vagi de gust!
Ostres...perfecte per als intolerants a la lactosa Mònica!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Siempre dando el toque Mónica a tus postres, incluidos los tradicionales.
ResponEliminaBuen provecho.
Un abrazo
Blanca
Bona!! Molt bona Mònica i sense gens de llet! Llàstima que jo no trobaré pas les mandarines de Borriana a aquí...
ResponElimina☺
Bon cap de setmana!