dimecres, 23 de març del 2016

CISTELLS DE PASQUA!!! UNA ALTRA DOLÇAINA IRRESISTIBLE!!!

Com que aquest any no sé si el dia de la mona veuré a la meva fiola, he decidit preparar-li amb antel.lació alguna dolçaina de Pasqua ben vistosa, i que es pugui conservar! Els escollits han estat aquests cistells, plens d'ouets i bombons! El conjunt és estèticament molt atractiu...i els ingredients emprats, per separat, són addictius: xoco blanca, sorra de galeta, xuxes, ouets de xocolata i bombons...En fi...que si us decidiu a tancar-vos una estona a la cuina, i realitzar aquestes petites creacions rebosteres per algú llaminer, el fareu la persona més feliç d'aquest món!!! A veure què us sembla!



INGREDIENTS (per dos cistells)
125 grams de xocolata blanca
4 o 5 galetes de xocolata trinxades
2 xuxes allargades (per fer la nansa del cistell)
120 grams de mantega
175 grams de sucre llustre
colorant verd
ouets de xocolata i bombons

PREPARACIÓ
Agafem motlles de silicona de cupcakes, i els pintem amb xocolata blanca desfeta.




Repetim el procés un parell de vegades, per aconseguir un gruix de xocolata consistent (entre capa i capa esperem que endureixi la capa anterior).


Deixem que endureixi completament i desemmotllem. Ja tenim la base del cistell.


Trinxem galetes de xocolata, fins aconseguir una sorra.


Omplim el fons del pastís amb aquesta sorra de galeta, tot imitant la terra.


Llavors anem a preparar la crema de mantega per simular l'herba. Batem el sucre llustre i la mantega, una bona estona, fins obtenir una crema suau i blanquinosa.



Hi afegim el colorant verd, i tornem a batre fins obtenir una massa de color homogeni.



Disposem la crema de mantega dins una mànega equipada d'una boca com aquesta, que serveix per imitar l'herba.




Cobrim la sorra de galeta amb la crema de mantega, com si d'un parterre d'herba es tractés.



Agafem xuxes llargues i consistents, i les tallem a la mida que volguem, segons la nansa que volguem posar al cistell.



Amb una mica de xocolata blanca que ens hagi sobrat, enganxem la nansa a la base.



Omplim els cistells d'ouets de xocolata o bombons amb forma d'ouet, i decorem amb pollets.



I ja teniu una dolçaina de Pasqua enllestida per regalar!!!





I si els poseu en una caixa ben engalanat, oi que encara fan més patxoca?


Que vagi de gust! I Bona Pasqua!

6 comentaris:

  1. Ets tota una artista Mònica! M'encanta aquest cistellet! T'ha quedat fantàstic i molt original! Quina sort que té la teva fillola de tenir una padrina amb tanta traça a la cuina! Un petonet!

    ResponElimina
  2. Que artista, Mónica, estoy segura que la encantará. Besos

    ResponElimina
  3. !! Pero que preciosidad!!, me encanta como te han quedado Mónica, son super originales y tan vistosos que daría pena hasta comérselos.

    Besines

    ResponElimina
  4. !! Pero que preciosidad!!, me encanta como te han quedado Mónica, son super originales y tan vistosos que daría pena hasta comérselos.

    Besines

    ResponElimina
  5. Molt bonics Mònica!!! El Conill de Pasqua estaria molt orgullòs de tu!! Un 10!! Però escolta, els motlles de cupcake de silicona... són de mida normal o més grossos? M'estava imaginant els que tinc jo i em sembla que no m'hi cabria pas tot!!? :)
    Un petó i bona pasqua

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són de mida normal...crec que la foto enganya una mica...i tot i ser de mida normal, déu ni do quants ouets hi van cabre! PEtonarros!

      Elimina