dissabte, 26 de març del 2016

NUTELLA'S CHEESECAKE SENSE FORN...NYAM, NYAM!!!

La xocolata, en totes les seves versions, és sempre la reina de les postres de casa nostra...però, per Pasqua, encara més...I una de les variants xocolateres que aixeca passions desaforades entre els meus companys de vida és la nutella!!! Per això, aquest cheesecake de nutella sense forn, que ha sigut les postre d'avui, ha sigut molt lloat!!! Malgrat ser un pastís contundent, té una textura molt cremosa i suau (similar a la del mousse), per això, es difícil no repetir!!! Per cert, la recepta és de la Nigella Lucy Lawson, una cuinera-presentadora de televisió-periodista britànica que té moltíssims seguidors i ha escrit diversos bestsellers culinaris!!! Una curiositat, a la Nigella l'anomenen, a Anglaterra, la "reina del porno gastronòmic" per la seva original manera de presentar els seus espais de cuina! Ja us podeu imaginar com n'és de pecaminós aquest pastís!!!



INGREDIENTS (per un motlle d'aproximadament 24 cm)
Per la base
150 grams de galetes maria
30 grams de mantega
50 grams de nutella

Pel farcit
250 grams de nutella
300 grams de formatge tipus crema
50 grams de sucre llustre

Per la decoració
avellanes torrades picades

Aquí tenim a l'estrella de la recepta!!!
PREPARACIÓ
En primer lloc, piquem les galetes, juntament amb la mantega i la nutella.



Repartim aquesta barreja pel cul del motlle, prement molt i molt bé per obtenir una capa consistent, i posem una estona a la nevera per tal que endureixi.


Mentrestant fem el farcit. Batem la nutella amb el formatge i el sucre.


Ull no tasteu massa la massa si no voleu tenir la temptació d'acabar-vos-la abans de farcir el pastís.


Un cop obtinguda una massa homogènia i suau, repartiu per sobre la galeta.


Tapeu amb paper film i deixeu reposar a la nevera diverses hores (cinc com a mínim). Mitja hora abans de servir, poseu al congelador, perquè com ja us he dit, té una textura molt cremosa, i, cas contrari, us costaria de tallar i manipular.


Just abans de servir, traieu del congelador i cobriu amb les avellanes torrades trinxades una mica desigualment.

a


I a desgustar-lo!!!




Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Que delicia y tan chocolateado ñan ñannn.Bs guapa

    ResponElimina
  2. Mare meua! Sort que s'ha acabat la Quaresma, perquè aquest pastís segur que està prohibit en èpoques d'abstinència. Quina passada! Bona Pasqua!

    ResponElimina