dimecres, 20 d’abril de 2016

BARRA FARCIDA DE MANXEGO I LACÓN...UN SOPAR IMPROVISAT INSUPERABLE!

Fa dies que veig un munt de videoreceptes de barres de pa farcides...i trobo que és una excel.lent idea...Així que avui, he decidit fer-ne per sopar, amb formatge i lacón (que m'agrada moltíssim). Només cal que us agencieu una bona i cruixent barra de pa, i que els ingredients que hi poseu siguin ben gustosos....si feu això, l'èxit està assegurat!


INGREDIENTS (Per a 1 o 2 o 3 persones...depenent de la gana que tinguin)
1 barra de pa
formatge tipus manxego
lacón
barreja de formatges ratllats
uns encenalls de mantega

PREPARACIÓ
Agafem la barra de pa i, tot fent-li dues incisions laterals, la buidem.



Omplim el fons amb formatge tipus manxego.


I per sobre hi repartim el lacón...que per mi és un dels millors embotits del món mundial!


Cobrim amb abundant formatge ratllat de diferents tipus (cheddar, manxego...).



I col.loquem pel damunt uns encenalls de mantega per aconseguir quedi ben daurada.


Enfornem, amb escalfor a dalt i a baix, durant uns 10 minuts, o fins que tot el formatge estigui fos i daurat!


I ja ho teniu llest...només cal tallar i servir!!!




Ja veureu quina cosa més bona...que vagi de gust!!!

5 comentaris:

  1. UUuauaauu!! M'has fet venir salivera! Impressionant! A nosaltres també ens agrada molt el lacón.
    Petonets, Mònica!
    Olga

    ResponElimina
  2. Ostres tu...això és un sopar de dissabte!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  3. Rico, rico, pero no faltará uno de esos postres tan característicos de ensucrat para que sea una cena al completo?.
    Besos

    ResponElimina
  4. Acabo de berenar i estic salivant!! sóc súper formatgera i panarra, així que me l'apunto! un petonàs!

    ResponElimina
  5. Excel·lent post, i riquíssima recepta. Em quedo pel teu cuina, un beset

    ResponElimina