diumenge, 24 d’abril de 2016

AVUI PER POSTRES... BROWNIE DE LLIMONA!

Feia molts dies que tenia al calaix aquesta recepta de brownie de llimona que vaig veure a l'encantador bloc Sophie Bakery, però les darreres setmanes han sigut molt atapeïdes d'activitats, sortides i projectes en els que acabo embarcant a tota la família, així que, fins avui, no m'hi he pogut posar! El resultat, un petit pecat, de textura humida, amb el toc àcid perfecte! Dir-vos que, a taula, ha sigut vist i no vist...i que només ha quedat el trosset que veureu a la fotografia final...que he amagat precisament per poder fer la dita foto!!!



INGREDIENTS
Pel brownie
125 grams de farina
200 grams de sucre moreno
un pessic de sal
150 grams de mantega a temperatura ambient
2 ous sencers més una clara
la pela ratllada de dues llimones petites
40 ml de suc de llimona

Pel glacejat
100 grams de sucre llustre
20 ml de suc de llimona
una mica més de pela de llimona ratllada
grills de llimona de gominola per decorar

PREPARACIÓ
En un bol barregem la farina, el sucre i la sal.



Afegim la mantega a temperatura ambient, i batem fins que tot estigui integrat.


En un altre bol, batem els ous, la pella de llimona ratllada (que siguin tan maques com les que he fet servir jo) i el suc.



Llavors aboquem els ingredients líquids dins els sòlids i remenem, amb l'ajuda d'una espàtula, i amb molt de compte, fins obtenir una mescla homogènia.


Llavors disposa la massa dins un motlle rectangular, que haureu ben untat amb mantega o ruixat d'spray  antiadherent.



Coeu, aproximadament a 170 graus, en opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador), durant 25 minuts. Un cop cuit, traieu del forn, deixeu refredar una mica, desemmotlleu i llavors deixeu acabar de refredar completament.


Per acabar, prepareu la glaça de cobertura, barrejant el suc de llimona el sucre llustre i la pela de llimona ratllada.


Repartiu pel damunt...


...i decoreu amb mitges llimones de gominola.


Deixeu assecar una mica el glacejat, i ja el teniu a punt per servir!




Que vagi de gust!

8 comentaris:

  1. No puede tener mejor pinta, yo me comería el trozo del corte tranquilamente.
    Besos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. Vist i no vist? No m extranya, quina bona pinta fa!!!

    ResponElimina
  3. Estic buscant receptes amb llimona... i , ves per on, aquí en trobo una per treure'm el barret.
    La faré.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  4. Que bocado más rico, esto en mi casa nos dura un suspiro!!
    Besines

    ResponElimina
  5. Que bocado más rico, esto en mi casa nos dura un suspiro!!
    Besines

    ResponElimina
  6. Quina salivera Mònica!! si els brownies de xoco ja són bons... a una cítric-addicta com jo aquest em perd segur!! un petonàs!

    ResponElimina
  7. Per mi, els brownies han de ser de xocolata, però per aquest brownie de llimona jo faria una excepció, o dues, o tres...o les que calguin...Un petonet!

    ResponElimina
  8. Quines postres més bones!! m'apunto...petons

    ResponElimina