dimecres, 15 de juny del 2016

NECTARINA AND KIWI SMOOTHIE: EL PRIMER SMOOTHIE DE LA TEMPORADA!!!

Els finals de curs sempre són de bojos!!!! S'ajunta tot i només fas que córrer sense acabar d'arribar enlloc a temps. Conseqüència de tot plegat: que tinc el bloc una mica abandonat...Però això no vol dir que no cuini, perquè un munt d'esdeveniments familiars que acaben en manduca assegurada també omplen la meva agenda. A veure quant tinc alguna estoneta per anar pujant les meves darreres aventures culinàries. De moment, us ensenyo quelcom que em va molta il.lusió, la primera videorecepta grabada per la Dinke: la d'un smoothie deliciós, de kiwi i nectarina, amb el que, un cop arribat el caloret, inaugurem la temporada estiuenca! La Dinke encara ha de millorar algunes tèniques...però la seva feina apunta moltes maneres!

INGREDIENTS (Per a dos smoothies)
2 kiwis
2 o 3 nectarines
1 iogurt líquid de llimona de 500 ml molt i molt fred.


Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. Quina ajudanta tens, video i toooot!!!!!
    Ànim amb el final de curs i amb la calorota!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Ohh què atrevides, vídeo i tot!! tens unes cracks a casa, no us he pogut escoltar però m'ha agradat molt que us hàgiu animat i l'smoothie que proposeu ha d'estar més que bo!! un petonàs!

    ResponElimina
  3. L'smoothie boníssim: no hi ha dubte!! I el vídeo és sensacional!! Sí que va bé això de tenir tot un equip tècnic darrera teu! :))) Quina enveja!! ;D
    Petons guapa!

    ResponElimina
  4. Aquest smoothie ha estat un parèntesi entre tanta acció estressant i la calor exagerada que hem tingut dies enrere!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina