dissabte, 6 d’agost de 2016

ESCUMA DE COCO I LLIMA...UN GRAN EXPERIMENT ESTIUENC AMB EL SIFÓ!!!

Les escumes fetes amb sifó eren una de les meves assignatures pendents, i vaig decidir que d'aquest cap de setmana no passava!!! Així que aquest matí m'he posat a experimentar i ha sortit aquesta deliciosa escuma que ha agradat molt, sobretot a la més peque de la casa, que se n'ha fet un bon fart!!! No és gaire dolça i la llima li dóna un toc àcid i refrescant molt adequat per aquests temps calorosos!!! Així que, si per casa vostra corre un sifó, no deixeu d'estrenar-lo!!!!





INGREDIENTS (per un sifó d'un litre)
Per l'escuma
500 ml de llet de coco
4 cullerades de sucre llustre
1 cullerada de iogurt deshidratat
120 ml de suc de llima
6 fulles de gelatina
200 ml de nata per muntar
Per la capa cruixent
1 paquet de galetes integrals
2 cullerades de sucre moreno
el suc d'una llima
la pela d'una llima ratllada molt fina

Aquí teniu els ingredients bàsics per aquesta recepta!

PREPARACIÓ
Col.loquem en un caçó al foc la llet de coco, el sucre llustre i el iogurt deshidratat, per tal que tot s'integri. Tot seguit hi afegim el suc de llima.


Hidratem la gelatina i també l'aboquem a la barreja i barregem per tal que es disolgui bé.



Per acabar, afegim la nata.


Deixem refredar a temperatura ambient.


I un cop freda, colem la barreja perquè no hi hagi cap grumoll, i l'aboquem dins el sifó.



Tanquem bé el sifó, el carreguem amb tres càrregues de gas, i el deixem reposar a la nevera, en posició horitzontal, durant unes 3 o 4 hores.


Just abans de servir l'espuma, preparem la cap cruixent amb la que l'acompanyarem. Trinxem les galetes integrals...


...les barregem amb dues cullerades de sucre moreno...


...i el suc d'una llima.


Un cop tot ben barrejat, disposem una cullerada de capa cruixent al fons de cada recipient en el que volguem servir l'escuma...


...i omplim la resta de la copeta amb l'escuma. Només us queda decorar amb una mica de ratlladura de pela de llima i degustar!!!


Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Esta receta me ha entusiasmado, la pondre en práctica que tengo el sifón un poco olvidado, gracias por explicarla tan bien, enhorabuena por las fotos, saludos chao chao

    ResponElimina
  2. Me l'apunto Mónica té una pinta espectacular!!

    ResponElimina