diumenge, 27 de novembre del 2016

FLAMETS DE MATÓ

Avui per postres hem menjat unes postres ben tradicionals, boníssimes i molt senzilles de preparar: flamets de mató! Aquí us en deixo la recepta i el pas a pas perquè no podeu passar gaire temps sense preparar-los! I per cert...els he fet amb panela...que els ha donat la millor de les dolçors possible!


INGREDIENTS (per a 6 flamets)
caramel
200 ml de nata
200 grams de mató
200 ml de llet
50 grams de panela
1 sobre de recuit

PREPARACIÓ
Primer de tot col.loquem una mica de caramel al cul dels motlles que vulguem fer servir per fer els flamets. En aquest cas, de vidre perquè els he cuit al bany maria a la meva fantàstica iogurtera, que també compta amb aquesta funció!


Tot seguit, en un pot, batem el mató, la nata i la panela.



Hi afegim el sobre de quallada....


I la llet.


Acabem de barrejar i omplim els gotets.


Coem al bany maria (al forn o a la iogurtera, si és com la meva), entre 30 i 45 minuts, o fins que veieu que estan mínimament quallats.



Traieu del bany maria, i deixeu refredar completament abans de servir, primer a temperatura ambient, i després a la nevera (unes dues o tres hores mínim)!!!


I és que hi ha ingredients, com el nostre mató, que mai fallen!


Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. M'encanta aquesta iogurtera! És fantàstica! I els flamets....boníssims!
    Petonets, Mònica!

    ResponElimina
  2. Bons i ràpids!
    Fantàstiques postres per un dia qualsevol.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  3. M'encanten els flams de tots tipus, i els de mató els he fet un parell de vegades i tela lo bons que estan!!! petonets guapa, moltes ganes de veure't XD

    ResponElimina
  4. Els flams m'agraden molt però els de mató els tinc pendent! A veure si m'hi poso un dia que la teva recepta té molt bona pinta i em fa venir ganes de llançar-me a devorar-los!!
    Petons reina

    ResponElimina