dimarts, 10 de gener de 2017

MAGDALENES D'ESPELTA I FESTUC CRUIXENT

Amb aquest fred, la única cosa que ve de gust és obrir el forn i preparar alguna cosa dolça ben bona per sucar en un cacau o llet ben calentona!!! D'aquí la idea d'aquestes magdalenes, fetes només amb farina d'espelta (de la que cada vegada sóc més fan), i amb pasta de festuc cruixent de la marca Home Chef...una gran combinació! A veure que us semblen!


INGREDIENTS (Per unes 40 magdalenes de mida mitjana)
5 ous
350 grams de sucre blanc
120 ml de llet sencera
380 ml d'oli de girasol
420 grams de farina d'espelta
1 cullerada de llevat químic tipus Royal
un pessic de sal
1 potet de Pralicroc de festucs
perles de sucre per decorar

Aquesta és la pasta que he fet servir, una mena de praliné de pistatxo cruixent

PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre fins que tripliquin el volum.


Llavors, a velocitat més baixa, afegim l'oli i la llet. S'ha d'incorporar molt a poc a poc, rajolí a rajolí.


I tot seguit, canviant l'accessori globus de la KA per la pala, incorporem la farina d'espelta, el llevat i un pessic de sal.



Ha de quedar una massa més o menys així.


Només queda afegir el pralicroc de festucs...un producte que m'ha encantat, i que dóna un toc cruixent deliciós a les magdalenes!


Quan el pralicroc quedi integrat, deixeu reposar la massa a la nevera durant una hora. Passada l'estona ja podeu repartir la massa entre els papers de magdalena.


Els meus, en aquest cas, uns de molt originals portats de Londres!!!



El toc final és decorar amb unes perles de sucre.



Enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 15 minuts.


I un cop cuites, deixeu acabar de refredar damunt una reixa!!!!


Ja veureu com us desapareixeran de la reixa abans que s'acabin de refredar!



Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Però que originals, Mònica! Tens de tot! No hi ha ingredient que se't resisteixi!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. No se como deben estar estas magdalenes, pero tus galletas de pistacho me encantaron.
    Besos.
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina

  3. Mónica; Quines magdalenes tant originals, amb farina d'espelta, a mí em passa com a tu, cada vegada sóc més "fan" d'aquesta farina, el sabor és molt diferent i és molt més saludable.
    Salutacions Mónica¡¡ :O)

    ResponElimina