divendres, 28 de juliol del 2017

POPCORN CAKE O PASTÍS DE CRISPETES!

Aquesta setmana he anat mooolt amunt i avall, i en realitat he estat més a Madrid que a Girona, però la tarda que vaig passar a casa, vaig aprofitar per estar amb la peque i cuinar plegades. Entre altres coses, vam preparar aquest divertidíssim i molt cruixent pastís de crispetes. Sense forn, i amb un ingredient que agrada molt a casa: els núvols! En fi. Queda xulo i és dolcet i bo! I el pots preparar fins i tot d'un dia per l'altre, perquè l'endemà està igual de bo! A veure què us sembla!


INGREDIENTS
75 grams de crispetes (el pes és ja fetes)
150 grams de núvols
40 grams de llet condensada
una cullerada de mantega (més una mica per untar el motlle)
sprinkles de colors
núvols petites per decorar

PREPARACIÓ
Untem el motlle escollit amb mantega i hi repartim dues o tres cullerades d'sprinkles (en aquest cas boletes petites de colors), i reservem.


Posem a foc baix els núvols amb una cullerada de mantega, i anem remenant fins que quedin ben desfets.




Llavors hi afegim les crispetes (jo les vaig fer al microones, i eren de les de mantega)...


...la llet condensada...



....i 3 o 4 cullerades generoses més d'sprinkles, i a nem remenant amb paciència i compte, per tal que les crispetes no es trenquin en excés.


Quan tot estigui ben barrejat, traiem del foc i disposem sobre un paper de forn.


Amb aquesta barreja, omplim el motlle que teníem preparat i apretem molt i molt bé, perquè quedi ben plana la superfície i ben compacte l'interior.


Deixem refredar entre mitja hora i una hora, a temperatura ambient i desemmotllem sobre un plat o safata (ja veureu que és molt fàcil aquesta operació). Seguidament, decoreu amb núvols petites i, ja opcional, algunes banderoles que podeu aprofitar a fer com a manualitat amb els petits de casa!




Ja veureu que entre els crispeteros llaminers, teniu l'èxit assegurat! Que vagi de gust!

1 comentari: