dijous, 28 de desembre del 2017

MAGDALENES DE NATA I CROCANT O MAGDALENES CRUIXENTS!

Fa fred, venen de gust begudes calentes, i, per sucar, res millor que aquestes magdalenes cruixents!


INGREDIENTS (Per unes 15 magdalenes)
250 grams de sucre
3 ous
75 grams d'oli de girasol
125 grams de nata per muntar
250 grams de farina
12 grams de llevat químic tipus Royal
ametlla tipus crocant

PREPARACIÓ
A velocitat alta, batem els ous i els sucre fins que tripliquin el seu volum.


Després, baixem una mica la velocitat de la batedora i hi afegim, en un rajolí, l'oli i la nata.



En acabat, i amb moviments suaus, hi incorporem la farina i el llevat, prèviament barrejats i tamisats.



Us ha de quedar una massa, un pèl líquida. Més o menys així.


Amb la massa, ompliu les càpsul.les escollides.


I ben empolsineu cada magdalena amb ametlla tipus crocant.



Només us queda posar-les al forn, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 18 minuts, o fins que les veieu inflades i daurades (la prova de foc és tocar-les amb el dit i que la massa retorni, vol dir que estan al punt).


Desenfornar, deixar refredar (si us deixen) i degustar...ja ve tot seguit!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada