dilluns, 25 de juny de 2018

PA DE PESSIC DE XOCOLATA SENSE FARINA...COSA FINA!

Avui us porto una recepta sense gluten, de només quatre ingredients, i d'un gust i textura celestials! A més, es fa en un moment, no abusa del sucre i porta xocolata...què més es pot demanar?!!!


INGREDIENTS
200 grams de xocolata negra
130 grams de mantega
4 ous XL (o 5 mitjans)
2 i 1/2 cullerades de sucre
sucre llustre i cacauets de colors per decorar

PREPARACIÓ
Separem les clares dels rovells, i batem les clares a punt de neu. Reservem.


Llavors batem els rovells i el sucre fins obtenir una barreja cremosa que blanquegi.


Fonem la xocolata i la mantega.


Batent a baixa velocitat, afegim la mantega i la xocolata, molt a poc a poc.




Al final ha de quedar una cosa així.


Llavors afegiu les clares a punt de neu, a tongades, amb l'ajuda d'una espàtula, i amb moviments embolcallants (de baix a dalt).


La massa resultant és d'allò més lleugera.


Només us queda abocar en un motlle rodó ben untat de mantega i enfornar, els primers 15 minuts a 190 graus (opció rebosteria: escalfor a baix, a dalt i ventilador), i els següents 25 minuts a 160 graus.


Aquest és l'aspecte en sortir del forn...


Per acabar, deixeu refredar una mica, desemmotlleu i ensucreu amb sucre llustre. Si decoreu amb alguna dolçaina de colors, encara millor!


Ja veureu quina mossegada més tendre i deliciosa!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada