INGREDIENTS
200 grams de xocolata negra
130 grams de mantega
4 ous XL (o 5 mitjans)
2 i 1/2 cullerades de sucre
sucre llustre i cacauets de colors per decorar
PREPARACIÓ
Separem les clares dels rovells, i batem les clares a punt de neu. Reservem.
Llavors batem els rovells i el sucre fins obtenir una barreja cremosa que blanquegi.
Fonem la xocolata i la mantega.
Batent a baixa velocitat, afegim la mantega i la xocolata, molt a poc a poc.
Al final ha de quedar una cosa així.
Llavors afegiu les clares a punt de neu, a tongades, amb l'ajuda d'una espàtula, i amb moviments embolcallants (de baix a dalt).
La massa resultant és d'allò més lleugera.
Només us queda abocar en un motlle rodó ben untat de mantega i enfornar, els primers 15 minuts a 190 graus (opció rebosteria: escalfor a baix, a dalt i ventilador), i els següents 25 minuts a 160 graus.
Aquest és l'aspecte en sortir del forn...
Per acabar, deixeu refredar una mica, desemmotlleu i ensucreu amb sucre llustre. Si decoreu amb alguna dolçaina de colors, encara millor!
Ja veureu quina mossegada més tendre i deliciosa!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada