Ha triomfat...valoració unànime: el millor batut de la temporada, de galetes @lotusbiscoff_es i nocciolata de @rigonidiasiago (ecològica i sense oli de palma)! Jo la compro a la botiga italiana del meu barri, i no té res a envejar a les clàssiques nutella i nocilla!
INGREDIENTS
4 galetes Lotus
1 got de llet ben freda
1 cullerada de nocciolata
1 bola grossa de gelat de vainilla bourbon
nata muntada, una mica més de nocciolata, ametlla crocant i una galeta més per decorar
Aquests són els ingredients essencials d'aquesta recepta! |
PREPARACIÓ
Posem la llet ben freda en el recipient del batedor de got, i hi afegim les galetes.
Tot seguit la nocciolata i el gelat de vainilla bourbon.
I batem fins que tots els ingredients estiguin integrats.
Prèviament haurem preparat el got on el servirem, sucant la vora en nocciolata i enganxant l'ametlla crocant.
Ja només queda omplir els gots, acabar de decorar amb nata i una galeta més, i xarrupar ben fort!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada