Si proveu els préssecs el almívar a la vainilla, fets a casa, estigueu segurs que mai més en tornareu a comprar d'enllaunats!
6 préssecs ben formosos
200 grams de sucre blanc
1 cullerada de pasta de vainilla bourbon
1/2 litre d'aigua
una mica de nata i galeta trinxada per decorar
PREPARACIÓ
Trieu uns préssecs ben formosos. Els talleu per la meitat i els hi traieu el pinyol.
Els disposeu en una cassola de cul ample, on les meitats no quedin apilonades.
Llavors barregeu l'aigua, amb el sucre i la pasta de vainilla, i l'aboqueu per damunt dels préssecs. Haurien de quedar més o menys coberts.
Els heu de deixar coure, a foc lent, aproximadament entre 1 hora i mitja i 2 hores. l'Almívar s'anirà espesseint i els préssecs estovant. L'estona final dependrà de com de verds o madurs estiguin els préssecs. Un cop cuits, els deixeu refredar, els peleu (veureu que un cop cuits és molt senzill) i els guardeu a la nevera amb l'almívar que hagi quedat a la cassola. Ben fresquets i servits amb una mica de nata muntada i galeta trinxada, són unes postres espectaculars!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada