dilluns, 9 de juliol de 2018

COCA CRUIXENT DE RICOTTA I PRÉSSEC

Quatre ingredients, deu minuts de preparació i una sobretaula dolça d'allò més gustosa. I, a més, aprofitant una de les grans estrelles de l'estiu: el préssec!


INGREDIENTS
Una placa de pasta de full
250 grams de ricotta
Tres préssecs
Sucre blanc al gust
Un bon rajolí de mel

PREPARACIÓ
Triem uns préssecs ben dolços, i no gaire madurs, per tal de poder tallar-los bé a trossets.


Els tallem donant als trossets aquesta forma.


Estirem la placa de pasta de full, i n'arrissem els marges.


Untem la ricotta pel damunt i ensucrem lleugerament.




Repartim pel damunt els trossets de préssec.


Tornem a ensucrar lleugerament (tot dependrà del que us agradi la dolçor).


Enforneu a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador), durant uns 25 minuts. Si veieu que els darrers minuts se us torren massa els marges, tapeu amb una mica de paper d'alumini.


Un cop cuita, desenforneu, deixeu refredar damunt una reixa, ruixeu amb un bon rajolí de la vostra mel preferida, i ja la podeu servir! Fins i tot tèbia està espectacular!


Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Me encanta la facilidad y rapidez de tus recetas y lo mejor la buena pinta que tienen todas ellas.
    Un besito JUEGO DE SABORES

    ResponElimina