A l'estiu la fruita és la menja més anhelada...Refrescant, lleugera, acolorida, de múltiples textures i saludable! Senzillament, difícil de superar...I si, a més, la presenteu en un recipient tan natural i original com aquest, fareu molt feliç al destinatari o destinataris de la preparació! Això si...heu de tenir l'estri per buidar les pinyes...cas contrari, el buidat serà una mica entretingut!
INGREDIENTS
Síndria
Préssecs
Mores
Gerds
Kiwis
I una pinya!
PREPARACIÓ
Primer de tot, talleu la part superior de la pinya, i amb l'estri dissenyat aital efecte (que podreu trobar a qualsevol botiga de coses de cuina) la buideu.
Us ha de quedar més o menys així. Veureu que al cul de la pinya hi queda suc. El reserveu per tirar-lo pel damunt de la macedònia, i fer-la així encara més espectacular!
Talleu la pinya que hàgiu extret i la resta de fruita que volgueu incorporar a la macedònia a trossets.
Per acabat, ompliu la pinya, repartiu el suc de pinya pel damunt, i llesta per servir!
Que vagi de gust!
Ideal si como tú tuviera todos los utensilios necesarios, pero este artilugio para vaciar la piña me falta, por lo tanto no me quedaría con tan buena presentación.
ResponEliminaUn abrazo
Quina presentació més bonica, Mònica! Quins colors més vius!
ResponEliminaPetonets,
Olga