A mi de les pomes m'agrada tot...la forma, el gust i les diferents presentacions: al natural, al forn, en suc i, sobretot, en format sidra! Si sou com jo...doncs prepareu aquestes postres...i gaudireu de valent!
INGREDIENTS
6 pomes
3 cullerades generoses de sucre moreno
1 culleradeta de canyella
12-15 galetes de canyella
2 nous de mantega
250 ml de sidra
PREPARACIÓ
Avui la cosa va de pomes, així que comenceu triant-ne algunes de ben formoses.
Les rentem bé i els hi traiem el cor. Ho podeu fer amb un instrument d'aquells especials per fer-ho, o amb l'ajuda d'un ganivet i una cullereta.
Les disposem en una safata fonda de forn i posem una culleradeta de sucre moreno, barrejat amb la canyella, a dins de cada poma.
Les ruixem amb la sidra, i les enfornem, a 160-170 graus (opció rebosteria: escalfor a baix, a dalt i ventilador).
Mentre es comencen a coure, trinxem la galetes de canyella, de les de tota la vida i les barregem amb la mantega fosa.
Quan el sucre s'hagi desfet, acabem d'omplir els forats, generosament, amb la barreja de galeta, i continuem amb la cocció.
Quan les pomes estiguin ben toves, i la galeta que les corona torradeta, la cosa està al punt. Les meves han tardat uns 30 minuts.
Només un consell,...sobretot serviu-les amb una mica força del suc!!!! Ja veureu quina cosa més bona! Que vagi de gust!
Como siempre deliciosa receta con manzanas que me encantan.Bsssss
ResponElimina