diumenge, 29 de juliol del 2018

POLOS DE IOGURT I PINYA AMB UN TOC CRUIXENT!

La calor m'esgota i em condemna a una inactivitat a la que no estic acostumada...per això busco receptes senzilles, a poder ser sense forn, i el màxim de refrescants possible! Aquí en teniu una que ha triomfat!


INGREDIENTS
pinya congelada tallada a trossets
iogurt natural líquid
xocolata negra de cobertura
ametlla tipus crocant

PREPARACIÓ
Preparem uns gotets petits de plàstic i uns palets de fusta.


En el recipient del batedor de got hi posem la pinya i el iogurt líquid, més o menys meitat i meitat.


Batem fins obtenir una massa homogènia densa. Si us queda massa líquida, afegiu una mica de pinya, i al revés.


Ompliu els gotets de plàstic amb aquesta barreja, i hi claveu un palet.


Poseu a congelar durant un parell d'hores. En acabat, feu un tall al gotet de plàstic, i desemmotlleu. És una operació molt senzilla.



Desfeu la xocolata i la dipositeu en un bol. També disposeu en un bol l'ametlla tipus crocant. Suque cada un dels polos primer en la xocolata i després en l'ametlla.



Reserveu al congelador fins al moment de servir o, si la calor apreta, mengeu-vos-els directament!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada