diumenge, 21 d’octubre del 2018

BROWNIE AMB AMETLLES...UN CLÀSSIC!

De brownies n'he fet moooolts, i amb molts ingredients, però aquest, amb trossets d'ametlles, ha quedat espectacular! Esponjós, humit i amb un intens gust a xocolata que el fa irresistible: un berenar molt difícil de millorar!



INGREDIENTS
200 grams de xocolata negra
110 grams de mantequilla
4 ous
120 grams de sucre
1 culleradeta d'essència de vainilla
85 grams de farina de blat
1 culleradeta de bicarbonat
un grapat de trossets d'ametlla
un grapat de gotes de xocolata
sucre llustre per decorar

PREPARACIÓ
Batem el ous i el sucre amb un batedor manual, fins que blanquegin.



Mentrestant desfeu al microones la xocolata i la mantega.




Afegiu la xocolata desfeta a la barreja d'ous i sucre i remeneu bé.


Feu el mateix amb la farina i la vainilla.


Per acabar, afegiu els trossets d'ametlla i les gotes de xocolata. Reserveu algunes gotes per posar al capdamunt.


Aboqueu en un motlle, folrat amb paper de forn engreixat, i repartiu pel damunt les gotes reservades.


Enforneu a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant 20 minuts, i 10 més només amb escalfor a baix. Un cop cuit, desenforneu i deixeu refredar.


Ja només quedarà tallar, ensucrar i degustar! Mireu quin interior!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada