Si, si...heu entès bé...bundt cake de pebre! Una temptació "picantment" deliciosa!
INGREDIENTS (Per un motlle de bundt gran, 25 cm)
250 grams de mantega
250 grams de sucre
3 ous grans
420 grams de farina
3/4 de culleradeta de bicarbonat sòdic
3/4 de culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 culleradeta de pebre blanc
250 ml de buttermilk
2 cullerades de pell de llimona ratllada
2 cullerades de suc de llimona
1 culleradeta (o una mica més segons el gust) de gingebre en pols
xocolata de cobertura i spinkles de xocolata per decorar
PREPARACIÓ
Batem, a velolitat alta, la mantega i el sucre fins a obtenir una barreja lleugera, blanquinosa i molt cremosa.
Llavors hi afegim els ous batuts, d'un en un. Fins que no estigui integrat el primer, no afegiu el segon.
Incorporeu la farina, el bicarbonat, el llevat químic i el pebre blanc prèviament tamisats, a tongades, intercalant cada aportació de farina amb una de buttercream (si no en trobeu, la podeu preparar vosaltres afegint a 250 ml de llet el suc de mitja llimona i deixant reposar durant 15 minuts). Cal començar i acabar amb farina.
Per últim, afegimla pell de llimona ratllada, el gingebre i el suc de llimona, prèviament barrejats.
Us ha de quedar una barreja molt cremosa i untuosa com aquesta.
Arribats a aquí, només us queda ruixar bé el motlle escollit amb spray antiadherent (fent arribar el greix a tots els raconets amb l'ajuda d'un pinzell)...
...abocar-hi la massa i aplanar-la.
Pel que fa a la cocció, enforneu a 170 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 50 minuts. Sabreu que està cuit quan, en punxar-lo, l'estri surti net. Llavors, desenforneu, deixeu refredar dins el motlle durant uns 10-15 minuts, i, en acabat, desemmotlleu i acabeu de deixar refredar damunt una reixa.
Si ho heu fet bé, us quedarà un pastís boníssim, molt esponjós i amb un gust més que original! Si hi voleu donar un toc final, el podeu recobrir amb xocolata de cobertura i decorar amb spinkles!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada