divendres, 25 de gener del 2019

I UNA VERSIÓ MÉS AMERICANA DELS MOCADORS DE PASTA DE FULL: AMB FRANKFURT, FORMATGE DE CABRA I QUÈTXUP O MOSTASSA!

I pels més carnivors, o, en el cas de casa, pels amants dels frankfurts, també vam fer una altra versió dels mocadors de pasta de full més americana...amb frankfurt, formatge de crema, i quètxup o mostassa...Els que van quedar (malauradament només dos), en els hem endut avui per esmorzar, i continuaven igual de bons i cruixents!


INGREDIENTS (Per 9 mocadors)
1 placa de pasta de full
quètxup i mostassa
9 rodanxes de formatge de cabra
salsitxes de frankfurt
ou batut per pintar

PREPARACIÓ
 Agafem la placa de pasta de full i la partin en 9 porcions.



Damunt de cada porció, i en diagonal, hi posem un rajolí de quètxup o de mostassa, el que més ens agradi. Com que a mi m'agrada tot, en vaig fer dels dos gustos (o també podrieu posar una mica de cada).


Tot seguit és el torn de la rodanxa de formatge de cabra, partida per la meitat.



I per acabar, un tros de salxitxa de frankfurt. Jo en vaig dividir una grossa en 4, d'aquesta manera.



Pintem el voltant amb ou batut i tanquem el mocador, procurant que a la junta també hi hagi ou batut que faci de "cola".


Un cop tancats, pincem una mica les puntes, per fer l'efecte "barca", i acabem de pintar la superfície amb ou batut.



Al forn, a 190 graus en opció rebosteria (escalfol a baix, a dalt i ventilador), fins que estiguin inflats i daurats...i llestos!


Són igual de bons calents que freds...però dubto que deixen que baixi gaire la seva temperatura!!! Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Me encantan tus propuestas culinarias por eso te sigo a partir de hoy,te invito a que visites mi blog cocinandoconmandil.bogstpot.com para estar en contacto a partir de ahora
    Besitos y feliz domingo¡¡¡

    ResponElimina