Al blog hi ha moltes receptes amb pastanaga (coques, pastissos, bundt cakes, galetes i cupcakes), però avui us presento el clàssic carrot cake: fàcil, sense floritures, i d'allò més deliciós! Si teniu pastanagues a la nevera, ja tardeu en posar-vos a preparar-lo!
INGREDIENTS
Per la base
2 ous
200 grams de sucre blanc
200 ml d'oli de girasol
200 grams de farina de blat
1 culleradeta de canyella
1/2 culleradeta de nou moscada
1 pessic de sal
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
200 grams de pastanaga ratllada o com he fet jo picada
Per la cobertura
100 grams de xocolata blanca
100 grams de formatge crema tipus Philadelphia
una mica de xocolata blanca i una mica de xocolata negra ratllada
PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre fins que tripliquin el seu volum.
Llavors, i ja a mà, incorporem la farina, la canyella, la nou moscada, la sal i el llevat, prèviament barrejats i tamisats.
Per acabar, ratllem o piquem les pastanagues, i també les afegim.
Al final us ha de quedar una massa més o menys així.
Amb la massa omplim un motlle de 24 cm aprox de diàmetre, folrat amb paper de forn i engreixat.
I enfornem a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 35 minuts o fins que en punxar-lo l'estri surti net.
Un cop desenfornat, i mentre es refreda, preparem la cobertura. Fonem la xocolata blanca amb molt de compte, amb l'ajuda del microones.
Hi afegim el formatge crema i barregem fins a obtenir una crema homogènia.
Amb aquesta crema recobrim el pastís, i acabem decorant amb xocolata blanca i negra ratllada.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada