Aquesta coca de pastanaga i cacau que vam berenar l'altre dia, us sorprendrà tant per la seva textura (molt i molt lleugera), com pel seu sabor (deliciós és poc)...En fi..només us puc dir que no la deixeu de preparar! I sobretot, que la feu amb el sucre muscovat...perquè li dona un toc molt especial!
INGREDIENTS
100 grams de sucre blanc
50 grams de sucre muscovat
2 ous grossos
100 ml. d’oli de girasol
1 culleradeta de pasta de vainilla bourbon
140 grams de farina
15 gr. de cacau en pols
1 culleradeta de llevat Royal
canyella al gust
un pessic de sal
225 grams de pastanaga
100 grams de gotes de xocolata
100 grams de nous caramel.litzades trinxades (més un grapadet pel decorar)
PREPARACIÓ
Batem els sucres i els ous, fins que la massa tripliqui el seu volum i blanquegi.
Llavors hi afegim l'oli en un rajolí, sense deixar de batre.
I per acabar, la pasta de vainilla bourbon.
Llavors, a mà, i amb moviments embolcallants, integreu la farina, el cacau, la sal i el llevat, que prèviament haureu tamisat.
Només us queda picar la pastanaga, i afegir-la.
I donar-li el toc llaminer amb les gotes de xocolata i les nous caramel.litzades tallades a trossets.
Repartiu unes quantes nous més pel damunt, un cop la massa abocada en un motlle rectangular, que haureu prèviament untat amb mantega.
Enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador), durant aproximadament 1 hora, o fins que, en punxar-la, l'estri surti net. Per cert, si veieu que la superfície es torra massa, la tapeu amb paper d'alumini i continueu enfornant.
Un cop treta del forn, només us cal deixar-la refredar un xic...i a degustar-la!!!
Que vagi de gust!
Bonissimmmmmmmmmmmmmmmmm
ResponEliminaNo dono a l'abast amb tot el que fas!!!!!;
ResponEliminaAquest coc ha d'estar mooooolt bo!!!!
Ptnts
Glòria
Encara no he esmorzat i veig aquesta coca, quina tortura!! però de les bones eh!! un petonàs!
ResponEliminaSi es que levantarse y poder desayunar con un trocito tiene que ser la gloria!!. Me encantaría tomarme un trozo con un buen vaso de leche fría, que ricooooooooooo
ResponEliminaBesinessss
Si es que levantarse y poder desayunar con un trocito tiene que ser la gloria!!. Me encantaría tomarme un trozo con un buen vaso de leche fría, que ricooooooooooo
ResponEliminaBesinessss
Aquesta coca deu ser deliciosa. La pastanaga és crua o bullida?
ResponEliminaCrua..més fàcil i bona no pot ser!!!
EliminaCrua..més fàcil i bona no pot ser!!!
Elimina