INGREDIENTS (per una coca rectangular grossa)
6 ous
400 grams de sucre
140 grams d'oli de girasol
2 llimones no tractades
350 grams de farina
20 grams de llevat químic tipus Royal
sucre llustre per decorar
PREPARACIÓ
Primer de tot preparem el puré de llimona. Heu d'aconseguir llimones no tractades, rentar-les bé, treure les puntes i els pinyols, tallar-les a trossets, i triturar-les molt bé.
Reservem el puré de llimona i batem els ous i el sucre durant uns minuts, fins que tripliquin el seu volum.
Sense deixar de batre, encara que a velocitat més baixa, afegim l'oli molt a poc a poc.
Per acabar, i ja a mà, afegim la farina (prèviament barrejada amb el llevat químic), i el puré de llimona.
Aboquem la barreja dins el motlle, folrat de paper i ruixat d'spray antiadherent.
Enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant aproximadament uns 30 minuts, o fins que en punxar la coca l'estri surti net. Un cop cuita, desenforneu, desemmotlleu i deixeu refredar.
L'últim pas serà empolsinar generosament amb sucre llustre, tallar i degustar!
Mireu quin interior més esponjós!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada