Si us agraden els cítrics i les magdalenes, els muffins o el cupcakes...aquesta és la vostra recepta!
INGREDIENTS (per uns 15 muffins no massa grans)
Per la base
60 grams de mantega
1 ou
250 ml de llet sencera barrejada amb el suc de mitja llimona (buttercream casolana)
250 grams de farina de blat
250 grams de sucre blanc
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 culleradeta de bicarbonat
2 culleradetes de pasta de yuzu
1 paquet de cítrics confitats
Per la glaça
una tassa de sucre llustre i suc de llima
pela de llima ratllada per decorar
PREPARACIÓ
Fonem la mantega i la deixem refredar una mica.
Batem l'ou i el barregem amb el buttercream casola, que haurem obtingut barrejant la llet amb el suc de llimona, i deixant reposar la barreja uns 10 minuts.
En un bol barregem la farina, la sal, el llevat i el bicarbonat, i hi aboquem la mantega fosa i la barreja d'ou i buttercream.
També hi afegim la pasta de yuzu.
I quan, amb l'ajuda d'una espàtula, ja ho tinguem tot integrat, afegim els trossets de cítrics confitats.
Us ha de quedar una massa més o menys així.
La repartiu entre els papers escollits (en el meu cas uns de molt amorosos), i enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), un 20 minuts o fins que estiguin flonjos i daurats.
Un cop desenfornats, i mentre es refreden damunt una reixa, prepareu la glaça amb sucre llustre i suc de llima. Heu d'afegir el suc, molt a poc a poc, i sense deixar de remenar, fins a obtenir una crema densa.
També reserveu una mica de pela de llima ratllada.
I per enllestir l'obra, glacegeu el "top" dels muffins i decoreu amb la pela de llima ratllada.
Ja veureu qué bons! Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada